Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Κάκιστη εμφάνιση και αποκλεισμός για την ΑΕΚ Λάρνακας (photos+vid)

Νέα ήττα για την ΑΕΚ Λάρνακας, αυτή τη φορά με 2-0 από την Πάκσι, στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League και αποκλεισμός της Κυπριακής ομάδας από την Ευρώπη.

Πλέον η ΑΕΚ είναι η αναγκασμένη να διορθώσει τις όποιες αδυναμίες παρουσίασε και να κοιτάξει την επόμενη μέρα, ώστε να είναι έτοιμη στο νέο πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ προσπάθησε από την αρχή να επιβάλει τον ρυθμό της και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για το γκολ χωρίς, όμως, αποτέλεσμα με την Πάκσι στο 19′ να ανοίγει το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χαράστι από πλάγια αριστερά.

Στο 34′ η ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκε έντονα στον Ελβετό διαιτητή για καθαρή παράβαση στον Καμπρέρα από τον Λένσερ αλλά υπέδειξε να συνεχιστεί ο αγώνας. Σημειώνεται ότι δεν υπήρχε VAR στον αγώνα.

Λίγο πριν από την ολοκλήρωση του ημιχρόνου η Πάκσι πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Τοθ όταν έφυγε μόνος πίσω από τους παίκτες της ΑΕΚ και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα παρά την προσπάθεια του Εκμπολό να προλάβει την μπάλα.

Στο δεύτερο μέρος, το ματς δεν είχε καλό ρυθμό με την ΑΕΚ να καταγράφει την πιο σημαντική ευκαιρία στο 52′ όταν ο Γκάμα σούταρε από πλάγια δεξιά στο ύψος της περιοχής αλλά η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Σαπάνος.

Το 2-0 διατηρήθηκε μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή και την ΑΕΚ να ολοκληρώνει νωρίς το Ευρωπαϊκό ταξίδι της. Η Πάκσι συνεχίζει στον 3ο προκριματικό του Conference League.

δείτε φωτογραφίες στο Kerkida.Net

Η σύνθεση της ΑΕΚ (Χουάν Φεράντο) : Αλομέροβιτς, Σάντσες (46′ Μιλίτσεβιτς), Εκπολό, Ρομπέρζ, Γκαρθία, Ροντέν (59′ Ναούμ), Σουάρεθ, Φαράζ (67′ Κλαρισμάριο), Γκάμα (77′ Δημητρίου), Ντίμερς, Καμπρέρα (59′ Σολ)

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P