Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Στον Φίλιππος Μελίκης ο Κούβαρος

Την πρώτη του μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν ανακοίνωσε ο Φίλιππος Μελίκης,

Οι “ερυθρόλευκοι” απέκτησαν τον Μανώλη Κούβαρο, τον 25χρονο (23/10/1999) επιθετικό, ο οποίος είχε μια άκρως παραγωγική σεζόν, καθώς σε 27 συμμετοχές στην Α Ερασιτεχνική με τα χρώματα του Κεραυνού Επισκοπής, είχε 15 τέρματα, τα 14 εξ αυτών στη regular season.

Παλαιότερα αγωνίστηκε με επιτυχία σε Κίτρινη Θύελλα Πατρίδας, Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, ΜΑΣ Βεργίνα και Ακαδημία Βέροιας.

Η ανακοίνωση :

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φίλιππου Μελίκης, ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Μανώλη Κούβαρο, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα μας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2024/2025.

Ο 25χρονος (23/10/1999) ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται στο χώρο της επιθετικής γραμμής με δημιουργικές και εκτελεστικές ικανότητες και αποκτήθηκε για να δώσει άλλη δυναμική στην ομάδα μας.

Πρόκειται για μία λύση “πολυτελείας”, καθώς μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επιθετικής γραμμής και Φημίζεται για την εκτελεστική του δεινότητα, χωρίς όμως να υστερεί στο δημιουργικό κομμάτι.

Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από την Ακαδημία Βέροιας και αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Βεργίνα, Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, Κίτρινη Θύελλα Πατρίδας ενώ τη σεζόν 2023-2024 αγωνίστηκε για λογαριασμό του Κεραυνού Επισκοπής τερματίζοντας στη δεύτερη θέση στον πίνακα των σκόρερ πετυχαίνοντας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής 14 γκολ.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και με την εμπειρία και την αξία του, να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P