Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Στον Φίλιππο Μελίκης ο “Σόφο”

Από τη στιγμή που ο Ανδρέας Καλαϊτζίδης αποχώρησε για τον Φίλιππο Μελίκης, ήταν σίγουρο πως το ίδιο θα έπραττε και ο Σοφοκλής Ράδης.

Ο 26χρονος (21/02/1998) αμυντικός αφήνει τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας μετά από δύο χρόνια, με τη φανέλα του οποίου αγωνίστηκε την τελευταία σεζόν στη Γ Εθνική (27 συμμετοχές).

Παλαιότερα έπαιξε με επιτυχία σε Νίκη Αγκαθιάς, ΑΟ Παλαιόχωρας, Βέροια, Ζάκυνθο και Βέροια U20.

Η ανακοίνωση :

Ο πρόεδρος Γιάννης Καραβαδές και το Διοικητικό Συμβούλιο του Φίλιππου Μελίκης ανακοινώνει μια σπουδαία μεταγραφή!

Ο λόγος για τον Σοφοκλή Ράδη, έναν ποδοσφαιριστή με ήθος, αξίες και περίσσιο ταλέντο, έτοιμο να δώσει τον καλύτερο του εαυτό για την ομάδα μας!

Ο ”Σόφο” αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και την ποδοσφαιρική χρονιά που μας πέρασε έκανε γεμάτο πρωτάθλημα πρωταγωνιστώντας με την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας στη Γ’ Εθνική.

Μεταξύ άλλων ομάδων έχει αγωνιστεί σε Νίκη Αγκαθιάς, ΑΟ Παλαιόχωρα, Βέροια και Ζάκυνθο.

Ο Ράδης διακρίνεται για την ποδοσφαιρική του ευφυΐα, τη γρήγορη αντίληψή του και την ικανότητα να «διαβάζει» και επομένως να αποσοβεί κάθε κίνδυνο.Θα αποτελέσει τον στυλοβάτη της αμυντικής μας γραμμής και με τον ηγετικό του ρόλο θα ηγηθεί της φετινής προσπάθειας!

Του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχει θέσει η ομάδα μας τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά 2024– 2025.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που εντάσσουμε στο δυναμικό μας έναν από τους καλύτερους αμυντικούς της κατηγορίας και…όχι μόνο!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P