Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Ο Πανιώνιος φέρνει στην Ελλάδα τον Felipe Felicio (vid)

Έτοιμος να ολοκληρώσει μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση είναι ο Πανιώνιος.

Οι άνθρωποι των “κυανέρυθρων” εδώ και καιρό “σκανάρουν” την αγορά του εξωτερικού για την εύρεση του «εκλεκτού» για την επιθετική γραμμή της ομάδας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες του panionianea.gr, οι κυανέρυθροι φαίνεται να καταλήγουν σε μία ιστορική συμφωνία.

Συγκεκριμένα, ο Ιστορικός συμφώνησε με την Ατλέτικο Μινέιρο για την απόκτηση του Φελίπε Φελίτσιο.

Πρόκειται για τον 21χρονο διεθνή (U17) Βραζιλιάνο σέντερ φορ, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πριν λίγες ημέρες στην πρωτοπόρο ομάδα της Εσθονίας Λεβάντια Τάλιν, όπου ήταν και πρώτος σκόρερ με 11 τέρματα.

Μάλιστα, τον τελευταίο μήνα ο Φελίσιο αγωνίστηκε σε τρία παιχνίδια του Conference League πετυχαίνοντας ένα γκολ και έχοντας μία ασίστ.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του panionianea.gr, η συμφωνία του Πανιωνίου τόσο με τη Μινέιρο, όσο και με τον παίκτη έχει κλείσει και ο Βραζιλιάνος επιθετικός αναμένεται πολύ σύντομα στη χώρα μας, ενδεχομένως την Κυριακή ή τη Δευτέρα, για να ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος της μεταγραφής και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ιστορικό!

Εφόσον, λοιπόν, όλα πάνε καλά και δεν υπάρξει κάποιο συγκλονιστικό απρόοπτο, ο Ιστορικός θα προσθέσει στο φετινό του… παζλ το κομμάτι που του έλειπε, με τον καλύτερο τρόπο.

Δείτε τον Φελίπε Φελίτσιο εν ώρα δράσης:

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P