Κατηγορίες
Διάφορα

Στα παγκάρια με… Πέγκυ Ζήνα! Συναυλία «έκπληξη» της Εκκλησίας στην Πάτρα

Είναι παράδοση, εδώ και αρκετά χρόνια, η Ιερά Μητρόπολη Πατρών να διοργανώνει συναυλίες που έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα ή που θέλουν να τιμήσουν κάποια επέτειο μνήμης όπως η Επανάσταση του 1821 ή η Μικρασιατική καταστροφή του 1922.

Όπως αναφέρει το pelop.gr, οι συναυλίες διοργανώνονται κάθε χρόνο συνήθως προς τα τέλη του καλοκαιριού ή στις αρχές του φθινοπώρου με την παρουσία γνωστών καλλιτεχνών, όπως π.χ. ο Γιώργος Νταλάρας, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, κ.ά.

Αυτό θα συμβεί και φέτος, καθώς όπως διαβάσαμε στους πίνακες ανακοινώσεων αρκετών ιερών ναών της περιοχής, στις 9 Σεπτεμβρίου θα τραγουδήσει στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο η Πέγκυ Ζήνα.

Η συναυλία συνδιοργανώνεται από την Ιερά Μητρόπολη Πατρών και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος κι όπως χαρακτηριστικά τονίζεται η εν λόγω μουσική βραδιά γίνεται για «την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Αποστολικής Μητρόπολεως της Πάτρας, η οποία διαθέτει δομές όπως το κοινωνικό Συσσίτιο Άρτος Αγάπης, μέσα από το οποίο καθημερινά σιτίζονται και βοηθούνται δεκάδες συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη».

Ήδη στους ιερούς ναούς διατίθενται και εισιτήρια-κουπόνια για τη συναυλία και χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία από ενορία της Πάτρας. Τα εισιτήρια κοστίζουν 15 ευρώ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P