Κατηγορίες
Super League 1

Θετική εικόνα του Asteras Aktor παρά την ήττα από την Ελλάς Βερόνα (photos+vid)

Ο Asteras Aktor γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Ελλάς Βερόνα σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας που διεξήχθη στην Ιταλία.

Η ελληνική ομάδα είχε σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει απέναντι στους Ιταλούς της Serie A. Στο πρώτο ημίχρονο ο Asteras Aktor απείλησε με το διαγώνιο σουτ του Ζουγλή στο 30′ το οποίο απέκρουσε σε κόρνερ ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Η Βερόνα πήρε το προβάδισμα στο 37′ με κεφαλιά του Σερντάρ.

Το πρώτο 45λεπτο έκλεισε με μια εντυπωσιακή επέμβαση του Τσιντώτα στο 41′.

Ο Asteras Aktor είχε σημαντικές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 48′ ο Ζουγλής πλάσαρε, αλλά ο τερματοφύλακας των Ιταλών απέκρουσε, ενώ το ίδιο κατάφερε να κάνει και στη φάση του 59′ και στο σουτ του Παλάσιος.

Στο 63′ το σουτ του Μπαρτόλο πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 83′ την ίδια τύχη είχε το σουτ που επιχείρησε ο ίδιος παίκτης. Στα τελευταία λεπτά ο Asteras Aktor πίεσε για την ισοφάριση, χωρίς να τα καταφέρει.

δείτε στιγμιότυπα του αγώνα ΕΔΩ

Η σύνθεση του Asteras Aktor (Μίλαν Ράσταβατς) : Τσιντώτας (61′ Παπαδόπουλος), Garcia (61′ Alho), Alvarez (61′ Χουχούμης), Grozdanic (61′ Castano), Alagbe (61′ Τριανταφυλλόπουλος) Redzic (46′ Goss, 68′ Mumo), Τζανδάρης (61′ Yablonski), Τζίμας (46′ Faraj, 68′ Καλτσάς), Ζουγλής (61′ Regis), Palacios (61′ Bartolo), Μάντζης (46′ Adam)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P