Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Πήρε και Δημητρούση ο Φίλιππος Μελίκης

Μετά τους Μανώλη Κούβαρο, Σοφοκλή Ράδη και Πέτρο Τζακέρι, ο Φίλιππος Μελίκης εντάσσει έναν ακόμα ποδοσφαιριστή στο ρόστερ.

Ο λόγος για τον Χάρη Δημητρούση, τον 26χρονο (10/09/1998) μεσοεπιθετικό, ο οποίος αγωνίστηκε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στη Γ Εθνική με τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, τη φανέλα του οποίου φοράει από το 2019.

Παλαιότερα έπαιξε σε ΑΕ Χαρίεσσας, Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου, Άτλαντα Ζερβοχωρίου και Λευκάδια.

Αναλυτικά :

“Ο Φίλιππος Μελίκης προχωρά με γοργούς ρυθμούς τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, επισημοποιώντας μια ακόμα μεταγραφική προσθήκη ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο λόγος για τον Χάρη Δημητρούση ο οποίος αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης έχοντας όμως το προσωνύμιο του πολυεργαλείου μπορεί να βοηθήσει και σε άλλες θέσεις!

Οι ομάδες που αγωνίστηκε κατά το παρελθόν ο 26χρονος (10/9/1998) είναι οι εξής: Λευκάδια, Άτλα Ζερβοχώριου, Απόλλων Αγίου Γεωργίου, Χαρίεσσα και τέλος στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας!

Πρόκειται για αθλητή που διακρίνεται για τη μαχητικότητα και την εργατικότητα του και θα αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του προπονητή μας Γιώργου Ντάμτσιου.

Τον καλωσορίζουμε κοντά μας με την ευχή να έχει μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P