Κατηγορίες
Αθλήματα

Παρίσι 2024: Εκτός 12άδας η Σταματία Σκαρβέλη, που άγγιξε τα 70 μέτρα (vids)

Μεγάλη προσπάθεια να περάσει στον τελικό της σφυροβολίας κατέβαλε η Σταματία Σκαρβέλη, άγγιξε τα 70 μέτρα, ρίχνοντας 69.38 στο δεύτερο γκρουπ του προκριματικού, αλλά η επίδοσή της δεν έφτασε για να τη φέρει στις δώδεκα καλύτερες, αφού κατατάχθηκε 17η. Τη 12η θέση πήρε η περίφημη Πολωνή Ανίτα Βλόνταρτσικ με 71.06.

Η Σκαρβέλη ξεκίνησε πολύ καλά με βολή στα 69.38, μια προσπάθεια που ήταν οριακά εντός τομέα, και έδειξε ότι θα μπορούσε με μια μικρή βελτίωση να πάρει την πρόκριση για τον τελικό.

Η δεύτερη προσπάθειά της δεν την έφερε ψηλότερα, αφού μετρήθηκε 66.86 και μπήκε στην τελευταία ούσα στη 13η θέση, αλλά δεν μπόρεσε να κλείσει τον αγώνα της με μια καλύτερη βολή, αφού η σφύρα βρήκε στον κλωβό και ήταν άκυρη.

Μετά τον αγώνα της, η Σταματία Σκαρβέλη είπε στη μικτή ζώνη στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Ήταν από τις καλύτερες εμφανίσεις μου φέτος σε μια δύσκολη σεζόν, δεν ήρθε ο τελικός, αλλά δεν πρέπει να είμαι πολύ στεναχωρημένη.

Μετά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δουλέψαμε καλά στα Χανιά με τον Κωστή Παπαμαρκάκη και τον Χρήστο Φραντζεσκάκη και ένιωσα ότι θα μπορούσα να πετύχω πανελλήνιο ρεκόρ.

Νομίζω ότι μπορούσα να περάσω στον τελικό, γιατί έκανα την καλύτερή μου βολή στο ξεκίνημα του αγώνα και άρχισα να νιώθω καλύτερα, αλλά μετά έσφιξα.

Ίσως δεν το δείχνουν οι επιδόσεις μου, αλλά είδα ότι μπορώ να είμαι στους τελικούς. Αυτό που μου λείπει είναι να βγάλω την επίδοση που μπορώ».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P