Super League 1

Άκρως θετική εμφάνιση του Λεβαδειακού, 2-0 τον Ατρόμητο (photos)

Δυνατό φιλικό στο «Λάμπρος Κατσώνης» για Λεβαδειακό και Ατρόμητο. Το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου επικράτησε με 2-0, πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση.

Στο 52ο λεπτό οι παίκτες του Λεβαδειακού πίεσαν ψηλά, ο Πεντρόσο έκλεψε, ο Κωστή έγινε κάτοχος της μπάλας και πάσαρε ξανά για τον Αργεντινό εξτρέμ που ελίχθηκε ωραία μέσα στην περιοχή και με πλασέ νίκησε τον Χουτεσιώτη για το 1-0.

Στο 76’ κάθετη μπαλιά από τον Κωστή για τον Συμελίδη και αυτός με ωραίο πλασέ από το ύψος της περιοχής πέρασε την μπάλα πάνω από τον γκολκίπερ του Ατρομήτου, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 για τους Βοιωτούς.

δείτε φωτογραφίες στο starsports.gr

Συνθέσεις

Λεβαδειακός (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκροφ (70′ Γκαραβέλης), Τσάπρας (70′ Γκεζαλί), Βήχος (70′ Νικολιάς), Εραμούσπε (70′ Παπαδόπουλος), Κάσσος (Σαβάλ 46′, 70′ Χάμοντ), Μεχία (46′ Πλέγας), Λαμαράνα (46′ Συμελίδης), Γιαννιώτας (46′ Γιοκέ), Πεντρόσο (Όζμπολτ), Κωστή (70′ Κασέμι), Ρομό (46′ Μπάλτσι).

Ατρόμητος (Πάμπλο Γκαρσία): Xουτεσιώτης, Αργυρίου, Σταματούλας, Τσακμάκης, Πομόνης, Καραμάνης, Μουντές, Βρακάς, Γιουμπιτάνα, Τζοβάρας, Καλοσκάμης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P