Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Εμπειρία και ποιότητα με Κουτσιάδη και Ιορδανόπουλο

Δύο ποδοσφαιριστές με σημαντικές παραστάσεις ανακοίνωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων.

Ο λόγος για τους Δημήτρη Κουτσιάδη και Μανώλη Ιορδανόπουλο, οι οποίοι έχουν μια πολυετή παρουσία στα γήπεδο της Ημαθίας, αμφότεροι συμπαίκτες τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην ΑΕ Καβασίλων.

O Δημήτρης Κουτσιάδης είναι 33 ετών (20/02/1991, μέσος), ο οποίος ανέλαβε τα τελευταία χρόνια να αναγεννήσει την ομάδα του χωριού του, την ΑΕ Καβασίλων. Τα κατάφερε σε μεγάλο βαθμό, καθώς η ομάδα έφτασε να αγωνίζεται στην Α Ερασιτεχνική αλλά και να φτάσει μέχρι τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ημαθίας. Ωστόσο, επήλθε το πλήρωμα του χρόνου και η δεδομένη κόπωση, ωστόσο ο ίδιος συνεχίζει την ποδοσφαιρική του καριέρα. Μάλιστα, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στα play out με 7 τέρματα!

Παλαιότερα έπαιξε μεταξύ άλλων σε Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου, Αστέρα Αλεξάνδρειας, Ποντιακή Νεολαία Αράχου και Ατρόμητο Διαβατού.

Ο Μανώλης Ιορδανόπουλος είναι 30 ετών (27/10/1994, αμυντικός) είχε 24 συμμετοχές στην Α Ερασιτεχνική, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε ΑΕ Αλεξάνδρειας, Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, Νίκη Αγκαθιάς, Αγροτικό Αστέρα Πλατέος, Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, ΑΕ Αλεξάνδρειας και Αλιάκμονα Νησελίου.

Αναλυτικά :

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε δύο ακόμη προσθήκες από την ομάδα της ΑΕ Καβασίλων, τον Ιορδανόπουλο Μανώλη 30 χρονών, αμυντικός όπου στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Αλιάκμονα Νησελίου, ΑΕ Αλεξάνδρειας, Νίκη Αγκαθιάς, Αγροτικό Αστέρα Πλατέος, Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, ενώ έχει φορέσει και κατά το παρελθόν τη φανέλα της ομάδας μας στη Γ’ Εθνική, και τον Κουτσιάδη Δημήτρη, 33 χρονών, μέσος όπου έχει αγωνισθεί σε Άρη Παλαιού Σκυλισίου, Αστέρα Αλεξάνδρειας, Ποντιακή Νεολαία Αράχου και Ατρόμητο Διαβατού.

Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΜΕΓΑ και τους ευχόμαστε μία υγιή χρονιά.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P