Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Στον Φίλιππο Μελίκης ο Γιώργος Μαραβελάκης

Μία ακόμη προσθήκη στο ρόστερ του Φίλιππου Μελίκης.

Οι “ερυθρόλευκοι” ανακοίνωσαν την απόκτηση του Γιώργου Μαραβελάκη, του 18χρονου (25/06/2006) μεσοεπιθετικού, ο οποίος το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου (11 συμμετοχές, ένα γκολ) και στο ξεκίνημα της σεζόν στο Μακροχώρι.

Παλαιότερα έπαιξε σε Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και Ακαδημία Βέροιας.

Η ανακοίνωση :

“Με χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Γιώργο Μαραβελάκη.

Ο Γιώργος γεννήθηκε στις 25/6/2006 και αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός τόσο από τη δεξιά όσο και από την αριστερή πλευρά και θα αποτελέσει ακόμη ένα “όπλο” στη φαρέτρα του Γιώργου Ντάμτσιου στη γραμμή κρούσης.

Με κύρια χαρακτηριστικά του, την ταχύτητά, την εκρηκτικότητά του αλλά και την έφεση στο σκοράρισμα, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από την Ακαδημία Βέροιας ενώ τη σεζόν 2022-2023 αγωνίστηκε για λογαριασμό του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, δείχνοντας τα πρώτα δείγματα γραφής του ταλέντου του.

Ο υψηλόσωμος (Ύψος 1,83cm, βάρος 75kg) πέρυσι αγωνίστηκε το πρώτο μισό στην ομάδα του Μακροχωρίου και το δεύτερο στον Απόλλων Αγίου Γεωργίου με τον οποίο έφτασε μέχρι και τον μεγάλο τελικού του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας.

Οι πολύ καλοί αριθμοί του, καθώς και τα αθλητικά του προσόντα έθελξαν το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, ωστόσο ο ίδιος επέλεξε να αγωνιστεί στον Φίλιππο Μελίκης, γεγονός που μας χαροποιεί.

Γιώργο, έχεις όλα τα φόντα για μια λαμπρή ποδοσφαιρική πορεία με την ομάδα μας. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P