Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Το sportsup.gr στην “πρώτη” του ΦΑΣ Νάουσα (photos+vid)

Τα πρώτα… χιλιόμετρα καταγράφηκαν σήμερα από τους ποδοσφαιριστές του ΦΑΣ Νάουσα.

Το ραντεβού δόθηκε στο ΔΑΚ της πόλης και συγκεκριμένα στις 18.30, με τον Γιάννη Κερλίδη να μπαίνει για πρώτη φορά φέτος στα αποδυτήρια, δίνοντας τις κατευθύνσεις στους ποδοσφαιριστές.

Παρόντες βεβαίως και όλα τα μέλη της διοίκησης, με επικεφαλής τον νέο πρόεδρο των “κυανολεύκων”, Γιάννη Κόμνη, ο οποίος μίλησε στο sportsup.gr (οι δηλώσεις του την Τρίτη 6/8) και φάνηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για την παρουσία της ομάδας στους δύο θεσμούς που θα συμμετέχει αλλά και περήφανος για τη φιλοσοφία που έχει περάσει στον σύλλογο όσον αφορά την ποδοσφαιρική νοοτροπία.

Οι πρώτες οδηγίες από τον Θοδωρή Πέιο είχαν ως στόχο την επαναφορά σώματος και ψυχής σε ρυθμούς προετοιμασίας, ενώ ο Γιάννης Κερλίδης πήρε τη σκυτάλη για τις πρώτες ασκήσεις με μπάλα.

Να σημειώσουμε πως ο ΦΑΣ Νάουσα θα αποστείλει την Τρίτη (6/8) στην ΕΠΟ τα έγγραφα συμμετοχής στο Κύπελλο Ελλάδας, το οποίο θα κάνει σέντρα (με τις ερασιτεχνικές ομάδες) στις αρχές Σεπτέμβρη, ενώ η κλήρωση θα διεξαχθεί (σύμφωνα με πληροφορίες του sportsup.gr) στις 23 Αυγούστου.

Όσον αφορά το ρόστερ, αναμένονται και νέες προσθήκες, στοχευμένες όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Κερλίδης.

Ας δούμε βίντεο και φωτογραφίες από τη σημερινή “πρώτη” :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P