Κατηγορίες
Super League 1 - Super League 2

Φιλικός…περίπατος για τον Πανσερραϊκό (photos+vids)

Τον δεύτερο του φιλικό αγώνα έδωσε ο Πανσερραϊκός κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του και ενόψει της έναρξης της Super League που έχει προγραμματιστεί για τις 17 Αυγούστου.

Η ομάδα των Σερρών στο φιλανθρωπικό τουρνουά του Βόλου, κέρδισε με 5-0 τη Νίκη Βόλου, που έχει λιγότερες μέρες προετοιμασίας αλλά και σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ της.

Χωρίς να πιάσει ιδιαίτερα υψηλά στάνταρ απόδοσης δεδομένης και της δυναμικής του αντιπάλου, ο Πανσερραϊκός και ετοιμάζεται για τον “τελικό” του τουρνουά κόντρα στη Λαμία την Τετάρτη 07/08 στις 21:00.

Στο πρώτο ημίχρονο, τα “Λιοντάρια” βρήκαν τις λύσεις προς την αντίπαλη εστία, έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες και βρήκαν γκολ με ένα πέναλτι του Μπετανκόρ στο 33′ και ακόμη ένα του Ντέλετιτς στο 42′ σε κενή εστία.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο έντονη η διαφορά δυναμικής και στο 60′ ο Αλέξιτς πέρασε και τον τερματοφύλακα κάνοντας το 0-3, στο 65′ ο Κατσουλίδης μετά από ωραία συνεργασία έκανε το 0-4 και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 88′ με εντυπωσιακή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τομάς, που σίγουρα ήταν ο MVP.

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

Νίκη Βόλου (Στέλιος Ξηρόφωτος) : Σούλης, Οικονομόπουλος, Χριστόπουλος, Κούφας, Βλάχος, Μαρτίνεζ, Βερνάρδος, Λίταινας, Τζιώρας, Τσιλιγγίρης, Σπυρίδης. Αγωνίστηκαν και οι: Μισυρλής, Ξανθόπουλος, Μπράιαν, Κουτσιμπάνας, Κωστόπουλος, Σαλαμούρας, Δούμτσης, Μποριέ, Μαρκ, Βοριαζίδης, Τζιάνης, Σταυρόπουλος, Καπέρδος.

Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκουγκεσασβίλι (60′ Κατσίκας), Κουτσογούλας (46′ Κατσουλιδης), Πεταυράκης (46′ Διαμαντής), Καρασαλίδης (46′ Καραμανώλης), Μπέργκστρεμ (46′ Χαντάκιας / 75′ Βασιλάκος), Λιάσος (46′ Περούτσι / 82′ Αλειφερόπουλος), Στάικος (46′ Καπτούμ), Σαλαζάρ (46′ Σοφιανός), Ντέλετιτς (46′ Μασκανάκης / 82′ Σαλβάνος), Χατζηστραβός (46′ Τομάς), Μπετανκόρ (46′ Άλεξιτς)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P