Α ΕΠΣ Ημαθίας

Γιάννης Κόμνης : “Η Νάουσα έχει ποδοσφαιρικές ρίζες κι αυτό είναι μεγάλο κίνητρο”

Ο Γιάννης Κόμνης είναι εδώ και λίγες μέρες, ο νέος ισχυρός άνδρας του ΦΑΣ Νάουσα.

Μια θέση μεγάλης ευθύνης βεβαίως, καθώς πρόκειται για ένα ιστορικό σωματείο, με σημαντικές περγαμηνές αλλά και πιστούς φίλους όχι μόνο στην Ημαθία αλλά και εκτός συνόρων.

Ο ίδιος έχει επιδοθεί σε καθημερινές διεργασίες με τους συνεργάτες του, ώστε να λειτουργούν όλα ομαλά, και είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος για την επόμενη μέρα.

Ο Γιάννης Κόμνης μίλησε στο sportsup.gr, στα πλαίσια της πρώτης προπόνησης, που έλαβε χώρο στο ΔΑΚ Νάουσας τη Δευτέρα (5/8).

Αναλυτικά : 

Για τις πρώτες μέρες από την ανάληψη της διοικητικής ηγεσίας κι αν νιώθει “βάρος” που βρίσκεται στον προεδρικό θώκο μιας ιστορικής ομάδας : “Είναι όντως μια βαριά φανέλα και βεβαίως πριν καν αναλάβω, γνώριζα την ιστορία που ακολουθεί τον ΦΑΣ Νάουσα. Όμως ο πρωταρχικός μου στόχος για όσο είμαι πρόεδρος είναι η αξιοποίηση των παιδιών της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Όλοι έχουν θέση στην ομάδα, οφείλουμε να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας να δώσουμε έμφαση στο ταλέντο που υπάρχει και να είστε σίγουροι πως θα το κάνουμε”.

Για τη φιλοσοφία της διοίκησης και το αν αυτή έχει επηρεάσει τη συγκρότηση του ρόστερ : “Σαφέστατα και την επηρεάζει γιατί είναι μία και μοναδική. Να φέρουμε τα παιδιά στο ποδόσφαιρο, να τους εξασφαλίσουμε ένα υγιές περιβάλλον αλλά και να μάθουν το άθλημα δίπλα στους έμπειρους που διαθέτει η ομάδα. Αυτοί άλλωστε θα είναι και η βάση του ρόστερ, μην ξεχνάμε πως ο ΦΑΣ είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί, έχει μπροστά του δύο διοργανώσεις, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας, αμφότεροι στόχοι για πρωταθλητισμό αλλά και διάκριση αντίστοιχα”.

Για το Κύπελλο Ελλάδας που ανέφερε και αν πιστεύει πως μπορεί να κάνει την υπέρβαση : “Στόχος ξεκάθαρος το Κύπελλο. Μια πόλη 20.000 περίπου κατοίκων, με την ιστορία που έχει αλλά και τις δεδομένες προσθήκες που θα γίνουν, στόχος είναι η διάκριση, παίρνοντας παράδειγμα από ομάδες που έχουν προχωρήσει στον θεσμό. Άλλωστε, η Νάουσα έχει σημαντική παρουσία στο Κύπελλο και εμείς θα προσπαθήσουμε να βάλουμε κι άλλο λιθαράκι.”

Για το νέο πρωτάθλημα και το τι πρέπει να περιμένουν οι φίλοι της ομάδας : “Θέλω καταρχάς να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες, καλή δύναμη. Εύχομαι επίσης να μην υπάρξουν απώλειες όσον αφορά τις συμμετοχές, γιατί αυτό δημιουργεί αρνητικές επιπτώσεις στο ποδόσφαιρο του νομού. Θέλουμε τον υγιή ανταγωνισμό, γινόμαστε και εμείς καλύτεροι!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P