Ποδόσφαιρο Κόσμος

Λάθη και…αέρας προκάλεσαν τη βαριά ήττα της ΑΕΚ! (vids)

Όλα συνηγόρησαν σήμερα στο να χάσει απόψε η ΑΕΚ στην Αρμενία και μάλιστα με ευρύ σκορ!

Ο “δικέφαλος” είχε την ατυχία να της χτυπάει την… πόρτα τρεις φορές και μάλιστα στο δεύτερο τέρμα, η Νόα σκόραρε με απευθείας βολέ του τερματοφύλακα της, έχοντας τη βοήθεια του δυνατού αέρα.

Η ελληνική ομάδα ξεκίνησε δυνατά, προηγήθηκε στο 8′ με τον συνήθη “ύποπτο” Λιβάι Γκαρσία, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Το λάθος του Στρακόσα επέφερε την ισοφάριση από πλευράς Αρμένιων και ακολούθησε ο…στρατηγός άνεμος, που πήρε την μπάλα στο 67′ και την έστειλε στο βάθος της εστίας του πορτιέρο της ΑΕΚ, που είχε βγει εκτός περιοχής.

Σαν να μην έφτανε αυτό, το σκορ πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων, με τέρμα που σημείωσε ο Γκρεγκόριο, παίρνοντας την μπάλα και πάλι από βολέ του Τσαντσάρεβιτς.

Η ΑΕΚ, για την οποία έκανε ντεμπούτο ως αλλαγή ο Λαμέλα, θα πρέπει τώρα να κάνει την υπέρβαση σε μία εβδομάδα στην Opap Arena και θα την κάνει, αν είναι σοβαρή και δεν επαναλάβει τα σημαντικά λάθη που έκανε σήμερα.

Το φιλμ

Στο 8ο λεπτό η πρώτη καλή φάση στο ματς. Ο Γκατσίνοβιτς εκτέλεσε το φάουλ, ο Μουκουντί παίρνει την κεφαλιά στο ύψος της μικρής περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το  αριστερό δοκάρι.

Η πίεση της ΑΕΚ συνεχίστηκε στα επόμενα λεπτά και καρποφόρησε στο 22ο λεπτό. O Ελίασον εκτέλεσε το κόρνερ στο δεύτερο δοκάρι, ήρθε ως… τρέιλερ από πίσω ο Λιβάι Γκαρσία και με δυνατή κεφαλιά νίκησε τον Τσαντσάρεβιτς (0-1).

Οι Αρμένιοι όμως έβγαλαν αντίδραση, με τη βοήθεια βέβαια και της άμυνας της ΑΕΚ που υπέπεσε σε λάθος. Στο 33′ ο Στρακόσα έκανε λάθος πάσα, πήρε την μπάλα στο ύψος της περιοχής ο Πινσόν, μπήκε στην περιοχή και με το δεξί, έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνιά (1-1).

Η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο ανήκει στην ΑΕΚ. Στο 48′ ο Λιβάι Γκαρσία γύρισε από αριστερά, στην κλειστή γωνιά του έπεσε και έδιωξε σε κόρνερ ο Τσαντσάρεβιτς.

Στο 56′ ήταν η σειρά της Νόα να βγει στην επίθεση. Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Πάμπλο Σάντος έκανε το κοντρόλ, δοκίμασε το σουτ αλλά ο Στρακόσα απέκρουσε.

Στο 67′ η ΑΕΚ δέχτηκε γκολ με απίστευτο τρόπο! Ο Τσαντσάρεβιτς έκανε το βολέ, ο αέρας πήρε με δύναμη την μπάλα, η οποία έσκασε μπροστά στον Στρακόσα πέρασε από πάνω του και έγινε το 2-1!

Στο 85′ η Νόα είχε μεγάλη ευκαιρία να κάνει τρία τα τέρματα της αλλά ο Στρακόσια είπε όχι στην προσπάθεια του Αβανεσιάν.

Σαν να μην έφτανε όλα όσα ζούσε σήμερα η ΑΕΚ, δέχτηκε τρίτο γκολ στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων! Βολέ από τον Τσαντσάρεβιτς, ο Γκρεγκόρια έγινε αποδέκτης, σούταρε δυνατά, ο Στρακόσια απέκρουσε αλλά στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης κάνει το 3-1.

Συνθέσεις

Νόα (Ρουί ντα Μότα) : Τσαντσάρεβιτς, Πάμπλο Σάντος (82′ Χαμπατσουμιάν), Γκονσάλο Σίλβα, Τοράρινσον, Μιλίκοβιτς, Μανβελιάν, Μάρτιν Γκάμπος (46′ Αβανεσιάν), Σανγκαρέ, Έλντερ Φερέιρα (89′ Πετροσιάν), Πινσόν (78′ Μουραντιάν), Αϊάς (46′ Γκρεγκόριο)

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα) : Στρακόσα, Κάλενς (72′ Χατζισαφί), Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Πινέδα (68′ Περέιρα), Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς (68′ Κοϊτά), Ελίασον (78′ Άμραμπατ), Λιούμπισιτς (68′ Λαμέλα), Λιβάι Γκαρσία

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P