Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Στα κόκκινα τη νέα σεζόν ο Κώστας Κωτσόπουλος

Κάτοικος Χαλάστρας τη νέα σεζόν ο Κώστας Κωτσόπουλος!

Ο 27χρονος επιθετικός με καταγωγή από την Ημαθία, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Καμπανιακό και θα ενισχύσει την επιθετική γραμμή των “κόκκινων” στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Νηρέα Βέροιας και σε ηλικία 16 ετών πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση στη Γ Εθνική με την ομάδα του Μακροχωρίου.

Το καλοκαίρι του 2016 μεταγράφηκε στη Νάουσα η οποία έπαιζε στην ίδια κατηγορία. Τον Γενάρη του 2018 έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του υπογράφοντας στον Ατρόμητο.

Τη σεζόν 2019-20 δόθηκε δανεικός στη Χετάφε Β, ενώ η τριετία 2020-2023 τον βρήκε πάλι στον Ατρόμητο όπου συνολικά έκανε 71 εμφανίσεις σκοράροντας 11 φορές.

Το επόμενο καλοκαίρι ξενιτεύτηκε για δεύτερη φορά καθώς φόρεσε τη φανέλα της Μαριεχάμν, ομάδα της Α Φινλανδίας, στην οποία αγωνίστηκε για έξι μήνες.

Στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο επαναπατρίστηκε για να φορέσει τη φανέλα της Καλαμάτας την οποία βοήθησε ώστε να τερματίσει πέμπτη στο 2ο όμιλο της περσινής Super League 2.

O 27χρονος επιθετικός έχει υπάρξει και διεθνής με την Εθνική μας ομάδα U21 όπου έχει πραγματοποιήσει έξι συμμετοχές και ένα γκολ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P