Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αγώνας δρόμου για να παίξει στη Γ Εθνική ο Αιολικός

Συγκροτήθηκε σε σώμα η προσωρινή διοικούσα επιτροπή του Αιολικού, με τον Γιάννη Φλωρίδη να αναλαμβάνει την προεδρία.

Το πρωτοδικείο ανακοίνωσε την προσωρινή διαταγή για τον ορισμό των επτά μελών που συγκροτούν την προσωρινή διοικούσα επιτροπή. Επί σειρά ετών πρόεδροι, μέλη παλαιότερων διοικήσεων και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές συνθέτουν την επιτροπή, η οποία θα προχωρήσει στη διεξαγωγή της γενικής συνέλευσης για την ανάδειξη του νέου ΔΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SportLesvos, υπάρχει στο τραπέζι το σενάριο για αναβολή της προγραμματισμένης γενικής συνέλευσης για τις 12 Αυγούστου και τη διεξαγωγή της μετά τον Δεκαπενταύγουστο. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αποφασιστεί αν θα γίνει τελικά όπως έχει οριστεί αρχικά ή αν θα οριστεί νέα ημερομηνία.

Πέρα από τις απαραίτητες ενέργειες για την ανάδειξη του νέου ΔΣ, συνεχίζονται οι επαφές με τον επιχειρηματία με καταγωγή από τη Λέσβο που έχει εκφράσει ενδιαφέρον για να αναλάβει τις τύχες της ομάδας, ωστόσο ακόμη εξετάζονται και αναλύονται όλα τα δεδομένα σε θεωρητικό επίπεδο.

Σε κάθε περίπτωση τα ερωτηματικά είναι πολλά, τα χρονικά περιθώρια εξαντλούνται καθώς απομένουν σχεδόν 40 ημέρες για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων και δεν υπάρχει ακόμη επίσημη διοίκηση.

Ακόμη κι αν βρεθεί η χρυσή τομή με τα τωρινά δεδομένα πρέπει να γίνει αγώνας δρόμου για να καταφέρει η ομάδα να λάβει μέρος στη Γ Εθνική…

Αναλυτικά η διοικούσα επιτροπή:

Πρόεδρος : Φλωρίδης Ιωάννης
Αντιπρόεδρος : Γριππιώτης Σταύρος
Γεν. Γραμμάτέας : Γεωργής Ευστράτιος
Ταμίας : Μανούσος Ιωάννης
Γεν. Αρχηγός : Μαντζουράνης Στυλιανός
Έφορος : Αλμπάνης Στυλιανός
Μέλος : Τυροπώλης Παναγιώτης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P