Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Καρέ μεταγραφών ο Πιερικός

Άλλες τέσσερις μεταγραφές πραγματοποίησε ο Πιερικός, που εμφανίζεται ιδιαίτερα φιλόδοξος στο νέο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Η ομάδα της Κατερίνης απέκτησε τους Τζορτζ Ισιάτζε, Άλιξ Γίγκα, Πάτρικ Μπαρανγιάι και Χαμπίμπ Μακαντζουόλα, τέσσερις ποδοσφαιριστές τους οποίους ακολουθούν θετικές συστάσεις.

Ο George Isiage είναι διεθνής με την U19 της Εθνικής Ουγκάντα, μέσος που αγωνιζόταν στην Brooke House της χώρας του, ενώ ο 18χρονος επιθετικός Alix Yigga είναι συμπαίκτης του Isiage στην U19 της Εθνικής Ουγκάντα, μέχρι πρότινος στην KCCA FC της πατρίδας του.

Ο Patrick Baranyai είναι 19 ετών, Ιρλανδός αμυντικός με υπηκοότητα από τη Ρουμανία, ο οποίος ανήκε μέχρι πρότινος στη Χέρκουλες Β της Ισπανίας και παλαιότερα έπαιξε στη Γκάλγουεϊ Γιουνάιτεντ στη χώρα του.

Ο Habib Makanjuola είναι 25 ετών, Νιγηριανός μεσοεπιθετικός, διεθνής με την U17 της χώρας του που έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Κέτερινγκ στην Αγγλία και παλαιότερα έπαιξε σε Σκάνθορπ, Γκέινσμπορο, Ίλκεστον, Λέστερ U21, Μπρουκ Χάους και Τσέλσι U18.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P