Κατηγορίες
Αθλήματα

Η Εθνική μας δέχτηκε γκολ 2” πριν το τέλος και έχασε την ευκαιρία για μετάλλιο (vids)

Χάθηκαν οι ελπίδες για ένα μετάλλιο της Εθνικής Ανδρών στο Πόλο, που στον προημιτελικό κόντρα στη Σερβία, ηττήθηκε 12-11 χάρη σε ένα γκολ 2” πριν το τέλος της αναμέτρησης.

Τρία χρόνια μετά το Τόκιο, η «Επίσημη Αγαπημένη» όλων των Ελλήνων βρήκε στο διάβα της εκ νέου την κραταιά Σερβία, σε μια αναμέτρηση με έντονη αγωνία, σπουδαίο διακύβευμα και κάπως έτσι τα φώτα έπεσαν δικαίως στη χρυσή και την ασημένια Ολυμπιονίκη για έναν αγώνα, δίχως αύριο, με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Εκείνο το παιχνίδι, ο τελικός του Τόκιο, αποτέλεσε και την τελευταία φορά που οι Σέρβοι βγήκαν νικητές απέναντι στα παλικάρια του Θοδωρή Βλάχου και ναι μεν η πρόσφατη προϊστορία έδινε αυτοπεποίθηση στη «γαλανόλευκη», όμως η συγκέντρωση και η προσοχή για έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο ήταν επιτακτική άρα και δεδομένη.

Στο 2:47 πριν το τέλος του αγώνα, ο Στεβάνοβιτς κάλεσε τάιμ άουτ με τις δύο ομάδες στα ίσα. Στο 2:33 ο Μάντιτς σκόραρε για το 10-11.

Στο 2:21 ο Νικολαΐδης κέρδισε αποβολή στα 2μ. Ο Γενηδουνιάς σούταρε, φάνηκε να ακουμπάει ο Φιλίποβιτς για κόρνερ, δεν δόθηκε… Στο 1:40 το παιχνίδι διακόπηκε και ο χρόνος πήγε πίσω στο 1:58 με τους Σέρβους να έχουν περισσότερο χρόνο από πριν στην επίθεση τους. Αποβολή εις βάρος της Ελλάδας στο 1:46. Απόκρουση σε κόρνερ από Ζερδεβά.

20 δευτερόλεπτα και τάιμ άουτ για την Ελλάδα, με τις δύο ομάδες στα ίσα. Κατέβηκε για 7/6 ο Ζερδεβάς. Στα έξι ο Βλαχόπουλος ισοφάρισε σε 11-11! Ο Γιάκσιτς όμως με ένα απίστευτο σουτ 2” πριν το τέλος, νίκησε τον Ζερδεβά και έστειλε τη Σερβία στα ημιτελικά.

Η εθνική μας θα αγωνιστεί για τις θέσεις 5-8.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P