Κατηγορίες
Super League 1

Ο Πανσερραϊκός κατέκτησε το τουρνουά του Βόλου, νίκησε 3-2 στα πέναλτι τη Λαμία

Το πρώτο από τα τρία συνολικά φιλανθρωπικά τουρνουά που έχει διοργανώσει ο ΝΠΣ Βόλος κρίθηκε στα πέναλτι με τον Πανσερραϊκό να είναι πιο εύστοχος, επικρατώντας με 3-2 (κ.α. 1-1) της Λαμίας.

Παρότι τελικός, το παιχνίδι ήταν ένα ακόμη φιλικό, και για τον λόγο αυτό οι Μιχάλης Γρηγορίου και Μαρίνος Σατσιάς ήθελαν να δουν ακόμη περισσότερα από τις ομάδες τους.

Τα γκολ

Στο 9ο λεπτό, ο Αθανασακόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, πήδηξαν αρκετοί για κεφαλιά όμως αυτός που βρήκε με το πόδι την μπάλα ήταν ο Νικολόπουλος με τον 18χρονο αμυντικό να ανοίγει το σκορ για το 1-0.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Τομάς πέρασε μία κάθετη πάσα αυτή τη φορά στον Μπετανκόρ κι αυτός κινούμενους ανάμεσα στα στόπερ της Λαμίας βρέθηκε απέναντι στον Ρατόν και ευστόχησε για το 1-1.

Στο 83΄λάθος του Καπτούμ λίγο κάτω από το κέντρο του Πανσερραϊκού, ο Δοϊρανλής έκανε την κάθετη στον Βλαχομήτρο και αυτός μέσα από τη μεγάλη περιοχή με ένα εξαιρετικό πλασέ, έκανε το 2-1. 

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Σοφιανός βρέθηκε σε θέση βολής για τον Πανσερραϊκό με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να ισοφαρίζει σε 2-2 με ωραίο αριστερό πλασέ.

Στην διαδικασία των πέναλτι πιο εύστοχος ήταν ο Πανσερραϊκός κερδίζοντας με 2-3.

Η διαδικασία των πέναλτι

Τερεζίου, απέκρουσε ο Κατσίκας
Σοφιανός  0-1
Μέκιτς  1-1
Χατζηστραβός  1-2
Νούνιες, δοκάρι
Καρασαλίδης  1-3
Γιαννούτσος  2-3
Διαμαντής, άουτ
Βλαχομήτρος, απέκρουσε ο Κατσίκας

*με στοιχεία από το LamiaSports

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P