Super League 1 - Μεταγραφές

Συνεχίζει τις μεταγραφές η Athens Kallithea, πήρε και Samba Lélé Diba

Η Athens Kallithea ανακοίνωσε την απόκτηση του Σαμπά Λελέ Ντιμπά από τη Σερβέτ.

Ο 20χρονος, ύψους 1.95 μ., αμυντικός μέσος γεννημένος στη Louga της Σενεγάλης, μετράει 38 συμμετοχές για τη Σερβέτ σε όλες τις διοργανώσεις από όταν έκανε το ντεμπούτο του σε ηλικία 18 ετών τον Αύγουστο 2022, συμπεριλαμβανομένων επτά συνολικά εμφανίσεων μεταξύ Champions League, Europa League, και Conference League.

Τη σεζόν 2022/23, ο Ντιμπά κατέγραψε 15 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, με τη Σερβέτ να τερματίζει δεύτερη στην ελβετική Super League.

Ο Ντιμπά έκανε το ντεμπούτο σε ευρωπαϊκή διοργάνωση σε ηλικία 19 ετών τον Αύγουστο 2023, μπαίνοντας αλλαγή στο τελευταίο ημίωρο στην εκτός έδρας ήττα με 2-1 κόντρα στη Ρέιντζερς στο Ibrox Stadium για τα προκριματικά του Champions League. Ο Ντιμπά μέτρησε έξι ακόμα συμμετοχές σε ευρωπαϊκά παιχνίδια στη διάρκεια της περσινής σεζόν, συμπεριλαμβανομένης μίας νίκης επί της Σέριφ και μίας ισοπαλίας κόντρα στη Ρόμα στο Europa League.

Ως διεθνής, ο Ντιμπά έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Εθνικής Σενεγάλης τον Σεπτέμβριο 2023, ξεκινώντας βασικός κόντρα στη Ρουάντα για τα προκριματικά του 2023 Africa Cup of Nations.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P