Κατηγορίες
Γ ΕΠΣ Ημαθίας

Άχθος Αρούρης : “Αυτό που ενδιαφέρει εσάς είναι πως ανανεώσαμε τα συμβόλαια με τις ζυθοποιίες και τα αποστακτήρια της περιοχής”

Με τις γνωστές ατάκες αλλά και με μια σειρά από σχέδια που ετοιμάζονται (μπίρες, μάσα και κάπου ανάμεσα οι μεταγραφές), ο Άχθος Αρούρης σφύριξε την έναρξη για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά :

“Δεν πιστεύω να σας λείψαμε ; Φέτος ήμασταν πραγματικός Άχθος Αρούρης, βάρος της γης με λίγα λόγια, αλλά ξεχάστε αυτά που ξέρατε. Δεν θα αργήσετε να καταλάβετε.

Παρόλα αυτά η νέα σεζόν θα αργήσει να ξεκινήσει, όμως ο οργανισμός μας δουλεύει ακατάπαυστα ώστε να φανεί συνεπής αυτή την αγωνιστική χρονιά.

Βέβαια, κυκλοφόρησε μια φήμη, που μοιάζει πιο πολύ με κακόγουστο αστείο ή όνειρο θερινής νυκτός, πως ο Άχθος Αρούρης λέει δεν θα κατέβει τη νέα χρονιά και πράσινα άλογα. Δεν έχουν αξία και βάση τέτοιου είδους φήμες. Η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική από τη φαντασία μερικών ανθρώπων.

Όπως ΔΕΝ θα έχετε καταλάβει λοιπόν, Ο Άχθος Αρούρης δεν είναι ομάδα πυροτέχνημα, ούτε πλυντήριο κανενός που δημιουργεί ομάδες με σκοπό να τις καταστρέφει. Είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε για πολλά πολλά χρόνια ακόμη.

Η ομάδα μετά την περσινή άθλια χρόνια και τον υποβιβασμό, φέτος θα αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία από το τέλος, στη Γ’ ερασιτεχνική κατηγορία. Στις 2 Σεπτεμβρίου λοιπόν, ξεκινάει η προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο με την ομάδα να αλλάζει προφίλ, καθώς με τις νέες προσθήκες(8-9) που αναμένεται να πραγματοποιηθούν μέσα στον Αύγουστο, ο μέσος όρος ηλικίας θα πέσει αισθητά. Αποχωρήσεις θα έχουμε ελάχιστες καθώς ο κύριος κορμός της ομάδας θα συνεχίσει πίστα στον Άχθο, όπως και το προπονητικό τιμ.

Δεν χρειάζεται να γράψουμε ολόκληρη νουβέλα με ονοματεπώνυμα όσων θα συνεχίσουν τη νέα σεζόν, παρά είναι αδιάφορο για τον αναγνώστη.

Αυτό που ενδιαφέρει εσάς είναι πως ανανεώσαμε τα συμβόλαια με τις ζυθοποιίες και τα αποστακτήρια της περιοχής. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καθαρίσετε τις πέτρες απ’ τα νεφρά σας, να κάνετε ένα ρεκτιφιέ συκωτιού, να πλύνετε σχολαστικά τη μασέλα σας και να έρθετε στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, στις 2 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο της Μέσης.

Ο Σεπτέμβρης αναμένεται να είναι καυτός, τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθεί μια συναυλία που θα σας κάνει να χάσετε τον ύπνο σας, κάντε λιγάκι υπομονή και μείνετε συντονισμένοι.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P