Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Ο Elia Giani υπέγραψε στην Athens Kallithea

Η Athens Kallithea προχώρησε σε μια ακόμα μεταγραφή, φτάνοντας τις δώδεκα για την καλοκαιρινή περίοδο.

Οι πρωταθλητές της Super League 2 ανακοίνωσαν την απόκτηση του Έλια Τζιάνι, με τη μορφή δανεισμού από την Πίζα της ιταλικής Serie B.

Ο 23χρονος (20/12/2000) Ιταλός επιθετικός αγωνίστηκε πέρσι στη Legnago Salus επίσης ως δανεικός, υπό την καθοδήγηση του προπονητή της Athens Kallithea, Μάσιμο Ντονάτι.

Γεννημένος στην Έμπολι, o Τζιάνι ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε νεαρή ηλικία στη γειτονική Πίζα, κάνοντας το επαγγελματικό ντεμπούτο του σε έναν αγώνα της Serie B τον Δεκέμβριο 2019, λίγο πριν κλείσει τα 19 του χρόνια.

Έπειτα από έναν εξάμηνο δανεισμό στην Ποντεντέρα της Serie C, όπου σκόραρε το πρώτο του επαγγελματικό γκολ τον Μάιο 2021, ο Τζιάνι πέρασε τις σεζόν 2021/22 και 2022/23 ως δανεικός στη Fiorenzuola της Serie C, μετρώντας 48 συνολικά συμμετοχές με δύο τέρματα και μία ασίστ.

Τη σεζόν 2023/24, ο Τζιάνι εντάχθηκε στη νεοφώτιστη Legnago Salus, και οι 16 συμμετοχές του σε γκολ (επτά τέρματα και εννέα ασίστ) ήταν η τέταρτη καλύτερη επίδοση στο πρωτάθλημα, βοηθώντας την ομάδα να προκριθεί στα playoffs ανόδου της Serie C.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P