Κατηγορίες
Super League 1

Άκρως θετική εικόνα της Λαμίας στο τελευταίο φιλικό, προβλημάτισε ο Άρης (vid)

Με νίκη 1-0 κόντρα στον Άρη μέσα στο «Κλ.Βικελίδης» ολοκλήρωσε τα φιλικά της παιχνίδια η ομάδα της Λαμίας μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Καλά δείγματα γραφής από τους Φθιώτες που ταυτόχρονα ανέδειξαν (εκ νέου) τα αγωνιστικά ζητήματα Θεσσαλονικιών, όπως τα κενά στην άμυνα αλλά και τη δυσκολία στη δημιουργία. Οι γηπεδούχοι, εντέλει, έδειξαν και σχετική αναποτελεσματικότητα, καθώς δεν κατάφεραν να σκοράρουν παρά το… φορτσάρισμά τους και τις φάσεις που έβγαλαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι Φθιωτοί προηγήθηκαν στο 28ο λεπτό, με τον Μέκιτς να παγώνει τους γηπεδούχους. Ο παίκτης της Λαμίας, έπιασε ένα πολύ όμορφο σουτ μέσα από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κυριαζή για το 0-1. Ο Άρης επιχείρησε να απαντήσει με ωραίο σουτ του Μόντσου, λίγα λεπτά αργότερα. Όμως η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα. Το ημίχρονο έφερε ανησυχία στον Άκη Μάντζιο, που επιχείρησε να ανακατέψει την τράπουλα και να φέρει νέα πρόσωπα για να αλλάξει το σκορ.

Αντίστοιχα, η ομάδα του Μαρίνου Σατσιά, έδειχνε πιο συμπαγής και με ξεκάθαρο προσανατολισμό στο παιχνίδι, δίνοντας χώρο στον Άρη και χτυπώντας σε φαρμακερές αντεπιθέσεις με τον Λέικ αρκετά ορεξάτο.

Από πλευράς κιτρινόμαυρων, στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξαν πολλά. Ο Μορόν έπαιξε για τουλάχιστον 80 λεπτά, ο Σαβέριο ήταν ορεξάτος, ο Μανού έκοβε και έραβε στο κέντρο, όμως το γκολ δεν ήρθε. Με τη Λαμία μάλιστα να φεύγει σε νέες αντεπιθέσεις απειλώντας και για δεύτερο τέρμα. Μεγάλες στιγμές στο τελευταίο δεκάλεπτο από τον νεαρό Ντιαντί για τους Θεσσαλονικείς, το 0-1 όμως παρέμεινε και με τα νέα πρόσωπα του Άρη στο χορτάρι.

Η Λαμία δυσκόλεψε τον Άρη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, πήρε έστω και σε φιλικό μια νίκη ψυχολογίας εν όψει τα πρεμιέρας στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό. Έδειξε καλά στοιχεία κατά διαστήματα ακόμη και όταν έγιναν οι αλλαγές στην αρχική εντεκάδα.

Ο Άρης σίγουρα έδειξε πως θέλει χρόνο και αγώνες στα πόδια του για να έρθει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, με αρκετά από τα νέα του μεταγραφικά αποκτήματα να μην έχουν φτάσει ή ανακοινωθεί.

δείτε τα στιγμιότυπα ΕΔΩ

Συνθέσεις

Άρης (Άκης Μάντζιος) : Κυριαζής, Μάγιο (75′ Φατόρε), Ροζ (53′ Ζουλ), Μπράμπετς, Μοντόγια (53′ Φεράρι), Βέλεθ, Μόντσου (68′ Ντιαντί), Πάρντο (46′ Μανού Γκαρθία), Φετφατζίδης (46′ Σαβέριο), Μορόν (75′ Σουλεϊμάνοφ), Ζαμόρα

Λαμία (Μαρίνος Σατσιάς) : Κόστιτς (60′ Ρατόν), Κορνέζος (68′ Νικολόπουλος), Γιαννούτσος (75′ Ρινγκ), Αντράντε, Ντεντάκης (46′ Γυφτομήτρος), Νούνιες (80′ Καψάλης), Αθανασακόπουλος (60′ Τερεζίου), Σαραμαντάς (60′ Λέικ), Γουίντο (60′ Τσιάκας), Μέκιτς (68′ Μπίκοφ), Βλαχομήτρος (75′ Σιμόνι)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P