Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές ΕΠΣ Ημαθίας

Από τον Θεσπρωτό στον Φίλιππο Μελίκης

Επιστρέφει στην Ημαθία ο Κωνσταντίνος Πάνου.

Ο 24χρονος (24/07/2000) τερματοφύλακας με καταγωγή από την Ημαθία θα φοράει τα γάντια του Φίλιππου Μελίκης, που παρουσιάζεται ιδιαίτερα φιλόδοξος στο πρωτάθλημα της Α Ερασιτεχνικής στην ΕΠΣ Ημαθίας.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε στη Γ Εθνική με τον Θεσπρωτό και παλαιότερα σε Πανηλειακό, Φίλιππο Μελίκης (2020/2021), Νίκη Αγκαθιάς, Άρη U19 Αιγινιακό U19 και Βέροια U15.

Η ανακοίνωση :

“Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Φίλιππου Μελίκης τον Κωνσταντίνο Πάνου, έναν ταλαντούχο τερματοφύλακα & ταυτόχρονα έναν νεαρό αθλητή με εμπειρία και φιλοδοξίες έτοιμο να συμβάλει στην πορεία προς τη διάκριση.

Μια πολύ σημαντική προσθήκη στον “άσσο” για την ομάδα μας που θέλει φέτος να είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις.

Ο 24χρονος (20-7-2000) γκολκίπερ έχει αγωνιστεί σε Βέροια Κ15 και Κ19, Άρη Κ19, Αιγινιακό Κ19, Αναγέννηση Κολινδρού, Νίκη Αγκαθιάς, Φίλιππο Μελίκης, Πανηλειακό και Θεσπρωτό ενώ η εμπειρία, τα καλά αντανακλαστικά και η σκληρή δουλειά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του.

Κωνσταντίνε, το Δ.Σ. και ολόκληρη η οικογένεια του Φίλιππου Μελίκης σε καλωσορίζει και σου εύχεται πρώτα υγεία και φυσικά πολλές διακρίσεις και επιτυχίες με την ομάδα μας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P