Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Στον Φίλιππο Μελίκης ο 16χρονος Τηλέμαχος Θεοχαρόπουλος

Την απόκτηση του Τηλέμαχου Θεοχαρόπουλου ανακοίνωσε ο Φίλιππος Μελίκης.

Ο 16χρονος (22/12/2007) επιθετικός αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον ΜΑΣ Βεργίνα, με τον οποίο είχε 18 συμμετοχές και 7 τέρματα στη Β Ερασιτεχνική.

Παλαιότερα έπαιξε σε ΠΑΟΚ Κω και ΠΑΟΚ Μελίκης.

Αναλυτικά :

“O Φίλιππος Μελίκης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Θεοχαρόπουλο Τηλέμαχο. Ο νέος αθλητής της ομάδας μας είναι 17 ετών (γεννήθηκε στις 26 Δεκεμβρίου 2007) και αγωνίζεται ως επιθετικός.

Ο ταλαντούχος στραίκερ αποτελεί προσθήκη στο πλαίσιο αξιοποίησης του αναπτυξιακού πλάνου της ομάδας μας για την ένταξη νεαρών αθλητών με προοπτικές εξέλιξης.

Ο Τηλέμαχος ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ Μελίκης και στη συνέχεια αγωνίστηκε για λογαριασμό της Κ16 του ΠΑΟΚ Κω όπου τη χρονιά 2022-2023 σημείωσε 16 τέρματα και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ.

Ταυτόχρονα πήρε συμμετοχές και με την αντρική ομάδα (ΠΑΟΚ Κω) στο πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής Δωδεκανήσου συμβάλλοντας ουσιαστικά στην άνοδο του συλλόγου στην Α’ Ερασιτεχνική.

Την ίδια χρονιά η προσπάθεια του επιβραβεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς δεν άργησε να έρθει η κλήση του στη Μικτή Δωδεκανήσου όπου και άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Τη σεζόν 2023-2024 φόρεσε με απόλυτη επιτυχία τη φανέλα του ΜΑΣ Βεργίνα πετυχαίνοντας 7 γκολ και 6 ασίστ.

Τηλέμαχε σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P