Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Νέο “καρέ” μεταγραφών για τον Μανδραϊκό

Μετά τους Γιώργο Τακίδη, Σεκούμπα Φοφανά και Δημήτρη Μακρίδη, ο Μανδραϊκός προχώρησε σε τέσσερις ακόμα μεταγραφές.

Στους πρωταθλητές ΕΠΣΔΑ θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν στη Γ Εθνική οι Άρλιντ Καλάγια, Χρήστος Τσιάβος, Γιώργος Πρωτόπαπας και Φαμπιάν Μύρτα.

Ο Άρλιντ Καλάγια είναι 28 ετών (27/12/1995) Αλβανός εξτρέμ, διεθνής παλαιότερα με την U19 της χώρας του, ο οποίος το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε στον Πανιώνιο, με τον οποίο κατέκτησε τον τίτλο στον 4ο όμιλο της Γ Εθνικής. Παλαιότερα έπαιξε σε Φωστήρα, Πανελευσινιακό, Λιούνγκσκιλε (Σουηδία) αλλά και σε ομάδες της χώρας του.

Ο Χρήστος Τσιάβος είναι 19 ετών (09/03/2005) μεσοαμυντικός με καταγωγή από την Κέρκυρα, που αγωνίστηκε πέρσι στη Γ Εθνική με τον Πανελευσινιακό και παλαιότερα σε Αστέρα Πετριτή και ΠΑΟ Σφακιανάκης.

Ο Γιώργος Πρωτόπαπας είναι 23 ετών (17/11/2000) τερματοφύλακας, που ολοκλήρωσε τη σεζόν στον Ασπρόπυργο και πριν αγωνίστηκε σε ΑΕ Ερμιονίδας, Αήττητο Σπάτων και Λεβαδειακό U19.

Ο Φαμπιάν Μύρτα είναι 27 ετών (26/06/1997) Αλβανός τερματοφύλακας, που από το 2013 έχει αγωνιστεί σε Ατρόμητο U20, Αχαρναϊκό, Κηφισιά, Ολυμπιακό Γυθείου, Πανγυθεατικό, Ατρόμητο Πειραιά, Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, Παναρκαδικό, Τσιλιβή, Φοίνικα Νέας Επιδαύρου, ΠΑΟ Ρουφ και τελευταία Πανελευσινιακό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P