Κατηγορίες
Basket

Κάτοικος Πατρών ο K.J. Williams (vid)

Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον KJ Γουίλιαμς, ο οποίος μετακομίζει στην Πάτρα για να ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας μας για τη σεζόν 2024-25.

Γεννήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου του 1999 και κατάγεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Έχει ύψος 2,06 και μπορεί να αγωνιστεί στις θέσεις της front line. Ξεκίνησε την καριέρα του από το κολλέγιο Murray State Racers, εκεί όπου παρέμεινε για τέσσερα χρόνια (2018-22), βελτιώνοντας κάθε χρόνο τα νούμερά του και ανεβάζοντας τον χρόνο συμμετοχής του. Ενδεικτικά, την τελευταία του χρονιά, η οποία ήταν και η πιο παραγωγική, ο Williams μέτρησε 18,0 πόντους και 8,7 ριμπάουντ.

Την επόμενη σεζόν, παρέμεινε στο NCAA, άλλαξε όμως ομάδα, αφού έπαιξε στους LSU Tigers, έχοντας επίσης μια έξοχη στατιστική (17,7 πόντους, 7,7 ριμπάουντ), κρατώντας τα νούμερά του σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Τη σεζόν που πέρασε, ο Γουίλιαμς είχε μετακομίσει στην G League, για λογαριασμό των Oklahoma City Blue, τελειώνοντας τη χρονιά με 11,0 πόντους, 6,7 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P