Basket

Χρυσό Μετάλλιο για τις ΗΠΑ, νέα “παράσταση” του Στεφ Κάρι! | HIGHLIGHTS

Η Γαλλία προσπάθησε πέρα από τις δυνάμεις της, αλλά έπεσε πάνω στον “εξωγήινο” Κάρι και την παρέα του, με τις ΗΠΑ να φτάνουν στη νίκη με 98-87, κατακτώντας έτσι το 5ο της σερί χρυσό μετάλλιο. Πήρε φωτιά από τα 6.75μ. (8/12τρ. 24π.) ο παίκτης των Ουόριορς και καθάρισε το παιχνίδι στο φινάλε.

Ήταν το φαβορί από την αρχή του τουρνουά και το επιβεβαίωσαν καθ’ όλη τη διάρκεια. Οι ΗΠΑ λύγισαν τη μαχητική Γαλλία στο παιχνίδι του χρυσού μεταλλίου, με την team USA να επικρατεί με 98-87 και να φτάνει στις 5 σερί κατακτήσεις χρυσών μεταλλίων.

Οι παίκτες του Βενσάν Κολέ προσπάθησαν πέρα από τις δυνάμεις τους, αλλά έπεσαν πάνω στον εξωγήινο Στεφ Κάρι και την παρέα του. Ο παίκτης των Ουόριορς πήρε… φωτιά στην 4η περίοδο, τη στιγμή που η Γαλλία πίεζε για την ανατροπή και με τρία συνεχόμενα τρίποντα καθάρισε την υπόθεση νίκη.

Ο Κάρι ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 24 πόντους με 8/12τρ. με τους Μπούκερ και Ντουράντ να συμπληρώνουν από 15 πόντους έκαστος. Πληθωρική εμφάνιση από τον 40άρη Λεμπρόν, ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 14 πόντους, 6 ριμπάουντ και 10 ασίστ.

Από την αντίπερα όχθη ο Βίκτορ Ουεμπανιάμα έκανε ότι μπορούσε για να αποτρέψει την ήττα της ομάδας του. Ο Νο.1 του draft το 2024 μέτρησε 26 πόντους με 7 ριμπάουντ, με τον Γιαμπουσέλε να κάνει το παιχνίδι της… ζωής του με τους “τρικολόρ”. Ο παίκτης της Ρεάλ σημείωσε 20 πόντους, προσφέροντας και την φάση του τελικού με το κάρφωμα πάνω στον Λεμπρόν Τζέιμς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P