Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Τις 14 μεταγραφές έφτασε ο Φίλιππος, ανακοινώθηκαν Αργυρόπουλος και Θεοδώρου

Μετά τους Γαλόπουλο, Θεοχαρόπουλο, Πάνου, Μουστάκα, Ρούμογλου, Μπιγκάνο, Τούφα, Μαραβελάκη, Δημητρούση, Τζακέρι, Ράδη και Κούβαρο, ο Φίλιππος Μελίκης ανακοίνωσε δύο ακόμα μεταγραφές.

Στους “ερυθρόλευκους” θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Αντώνης Αργυρόπουλος (25/02/2006, τερματοφύλακας) που είχε 22 συμμετοχές τη σεζόν που πέρασε με τη φανέλα του Μακροχωρίου αλλά και ο Δημήτρης Θεοδώρου (24/03/2008, αμυντικός) που ανήκε μέχρι πρότινος στην Ακαδημία του Αστέρα Αλεξάνδρειας.

Οι ανακοινώσεις :

“Ο Φίλιππος Μελίκης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα Αντώνη Αργυρόπουλου, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο Μακροχώρι.

Ο 18χρονος ταλαντούχος τερματοφύλακας γεννήθηκε στις 25/2/2006 και διακρίνεται για την πολύ καλή αντίληψη και τεχνική κατάρτιση, όπως και για τις πολύ καλές επαφές του με τα πόδια, στοιχείο σημαντικό για έναν σύγχρονο τερματοφύλακα.

Ο Αντώνης ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από την Ακαδημία του Μακροχωρίου και τα τελευταία χρόνια ήταν βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ανδρικής ομώνυμης ομάδας στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής

Παρά το νεαρό της ηλικίας του αποτελεί άξιο εκπρόσωπο της νέας γενιάς και, ως εκ τούτου αναμένεται να αποτελέσει σημαντική και αξιόπιστη λύση για τον προπονητή μας, κ. Γιώργο Ντάμτσιο.
Καλωσορίζουμε τον Αντώνη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά!”

“Συνεχίζει να επενδύει σε ταλέντα ο Φίλιππος Μελίκης καθώς αποκτά και τον νεαρό αμυντικό Θεοδώρου Δημήτρη.

Ο υψηλόσωμος νεαρός στόπερ, θεωρείται από τα μεγάλα ταλέντα του ποδοσφαίρου της Ημαθίας και προέρχεται από την Ακαδημία του Αστέρα Αλεξάνδρειας.

Ο 16χρονος (24/3/2008) διακρίνεται για το πάθος, τη δύναμη και την αγωνιστικότητα του.

Η ομάδα του Φίλιππου Μελίκης, πιστή στη φιλοσοφία της για την ανάδειξη νέων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, δίνει πάντα την ευκαιρία σε νέα παιδιά που θέλουν να εξελίξουν το ταλέντο τους και ο Δημήτρης Θεοδώρου είναι ένας από αυτούς.

Η οικογένεια του Φίλιππου Μελίκης καλωσορίζει τον Δημήτρη στην ομάδα και πιστεύει στο ταλέντο, στις δυνατότητές του και στην προοπτική που έχει και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και επιτυχίες με τα “ερυθρόλευκα”‘.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P