Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : “Ομοβροντία” μεταγραφών στη Μελίκη, πήρε και Πιπιλιάρη

Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής με παραστάσεις από την κατηγορία, γίνεται μέλος του ρόστερ του Φίλιππου Μελίκης.

Ο λόγος για τον Κώστα Πιπιλιάρη, τον 33χρονο (09/08/1994) επιθετικό, ο οποίος αγωνιζόταν τα τέσσερα τελευταία χρόνια στην ΑΕ Αλεξάνδρειας, και φέτος κατέκτησε τον τίτλο στην Α Ερασιτεχνική έχοντας 21 συμμετοχές και 12 τέρματα.

Παλαιότερα έπαιξε σε ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, Ποντιακή Νεολαία Αράχου, ΑΕ Καψόχωρας και Νέα Γενεά Νικομήδειας.

Η ανακοίνωση :

“Το ΔΣ του συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Πιπιλιάρη Κώστα!

Σίγουρα το ταλέντο και η ποιότητα του είναι αδιαμφισβήτητα και πρόκειται για μια μεταγραφική προσθήκη που αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στο νέο τεχνικό της ομάδας μας Γιώργο Ντάμτσιο!

Πρόκειται για έναν χαρισματικό ποδοσφαιριστή με ιδιαίτερη έφεση στο σκοράρισμα και σίγουρα έναν από τους καλύτερους επιθετικούς των γηπέδων της ΕΠΣ Ημαθίας.

Ο 33χρονος (9/8/1991) έμπειρος επιθετικός τη σεζόν 2023/24 αγωνιζόταν για λογαριασμό της πρωταθλήτριας ΑΕ Αλεξάνδρειας την οποία και βοήθησε τα μέγιστα για την κατάκτηση της ανόδου στη Γ’ Εθνική ενώ μεταξύ άλλων έχει φορέσει τις φανέλες των ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, ΑΕ Καψόχωρας, Νέα Γενεά Νικομήδειας και της Ποντιακής Νεολαίας Αράχου.

Κώστα, καλώς ήρθες στην οικογένεια του Φίλιππου Μελίκης και σου ευχόμαστε για την καινούργια σεζόν πολλά γκολ και κανένα τραυματισμό.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P