Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Πήρε και Χουρίδη ο Φίλιππος Μελίκης

Τη 16η μεταγραφή του ανακοίνωσε ο Φίλιππος Μελίκης.

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου ενέταξε στο δυναμικό της τον Νίκο Χουρίδη, τον 32χρονο (09/09/1992) επιθετικό, ο οποίος αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο στη Β Ερασιτεχνική με τον Αχιλλέα Νάουσας (10 συμμετοχές, 4 γκολ), ενώ παλαιότερα έπαιξε σε ΦΑΣ Νάουσα (9 συμμετοχές, ένα γκολ) και Απόλλωνα Λιτοχώρου.

Η ανακοίνωση :

“Η διοίκηση του Φίλιππου Μελίκης συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις κινήσεις ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού της έτσι ώστε να παρουσιάσει μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής.

Έτσι προσπαθεί να δημιουργήσει ένα σύνολο με παίκτες που έχουν εμπειρίες και παραστάσεις και οι οποίοι θα βοηθήσουν να υλοποιήσει η ομάδα μας τους στόχους της.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο 32χρονος (9/9/1992) έμπειρος επιθετικός Νίκος Χουρίδης, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Απόλλων Λιτοχώρου και ΦΑΣ Νάουσα ενώ μέχρι και πρόσφατα φορούσε τη φανέλα του Αχιλλέα Νάουσας και πλέον θα αγωνίζεται με την ”ερυθρόλευκη” του Φίλιππου Μελίκης.

Πρόκειται για έναν αξιόλογο επιθετικό που μπορεί να δώσει επιπλέον λύσεις στην επιθετική γραμμή της ομάδας μας και έχουμε την πεποίθηση πως θα αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του προπονητή μας, Γιώργου Ντάμτσιου.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Φίλιππου Μελίκης και του ευχόμαστε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες, όντας πεπεισμένοι ότι θα μας βοηθήσει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων μας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P