Κατηγορίες
Αθλήματα

Άλλο ένα επιτυχημένο Τουρνουά Foot Tennis στο Καρπενήσι! (photos+vid)

Το τριήμερο τουρνουά Foot Tennis που διοργάνωσε στο γήπεδο του Γυμνασίου το Καρπενήσι Futsal με την Περιφέρεια Ευρυτανίας, τον ΟΠΑΣΤΕ-Π.Ε. Ευρυτανίας και την υποστήριξη του Δήμου Καρπενησίου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Το χρυσό μετάλλιο στους άνδρες κατέκτησαν και φέτος οι “Ξηριώτες” των Γιώργου Πλεξίδα και Χρήστου Λέρη απέναντι στους εντυπωσιακούς νεαρούς “Αντάρες” των Θεοδόση Μπαρμπούτη, Παναγιώτη Καλουτσικίδη και Δημήτρη Τσουκαλά.

Το Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι “Χαρταετοί FC” των Γιάννη Πιστιόλη και Χριστοδούλου Μισύρη.

Στην κατηγορία γυναικών μετά από έναν συναρπαστικό τελικό οι “Tsoumas Sisters” της Δήμητρας και Βασιλικής Τσούμα κέρδισαν την “Μπαρχελόνα” της Μαίρης Γαβαλά και της Σοφίας Χορού.

Στην 3η θέση οι “Ακατάλληλες” με τις Βασιλική Οικονόμου, Κωνσταντίνα Τόσσου, Γερασιμούλα Κωστορρίζου και Ελευθερία Πιστιόλη.

Και οι δύο τελικοί κρίθηκαν στο 3ο σετ.

Τα παιχνίδια σφύριξαν οι Βασιλική Οικονόμου, Νίκος Δημακόπουλος, Ναπολέων Δρίβας και Δήμητρα Τσούμα. Χρέη γραμματείας εκτέλεσαν οι Ελευθερία Πιστιόλη και Τζοάνα Μούτσι.

Υπεύθυνος διοργάνωσης ήταν ο Δημήτρης Κολλημένος.

Τις απονομές στην κατηγορία ανδρών έκαναν ο Αντιδήμαρχος Καρπενησίου Γιάννης Σκαρπής, ο προπονητής της ΕΠΣ Ευρυτανίας Δημήτρης Αντωνίου και ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία Κωνσταντίνος Γυφτομήτρος.

Στην κατηγορία γυναικών τις βραβεύσεις έκαναν οι Αντιδήμαρχοι Καρπενησίου Χριστίνα Σβερώνη και Βιβή Κόγια.

δείτε φωτογραφίες στο evrytaniasport.gr

Πηγή βίντεο : IKO KARPENISI

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P