Κατηγορίες
Αθλήματα

Ανακοίνωσε τον Γιώργο Δάιο η Πυλαία

Συνεχόμενες είναι οι διεργασίες για τη συγκρότηση του ρόστερ στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, που τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στη Handball Premier.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει ανακοινώσει μια σειρά από μεταγραφές, μία εκ των οποίων είναι και αυτή του Γιώργου Δάιου, του 20χρονου τερματοφύλακα με καταγωγή από την Ημαθία, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον ΠΑΟΚ.

Ξεκίνησε το χάντμπολ του 2015, κάνοντας τα πρώτα του βήματα από τον Ζαφειράκη Νάουσας. Στην ομάδα της γενέτειρας πόλης του αγωνίστηκε για τρία χρόνια, και στο δεύτερο μισό της σεζόν 2021-22 αγωνίστηκε στον Αερωπό Έδεσσας, συνεχίζοντας το… ταξίδι του στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ανδρικού χάντμπολ.

Ακολούθησε η παρουσία του στη ΧΑΝΘ, σε μία ακόμα γεμάτη χρονιά για τον ίδιο στη Handball Premier.

Είναι διεθνής με όλες τις ηλικιακές κατηγορίες της Εθνικής Ομάδας. Μάλιστα, ήταν στο ρόστερ της Εθνικής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U21, το οποίο διεξήχθη το καλοκαίρι του 2022.

Την ίδια ώρα, η Πυλαία έχει ήδη ανακοινώσει την απόκτηση των Κώστα Βλαχόπουλου, Πρόδρομου Συντριβάνη, Χαράλαμπου Κουβράκη, Κώστα Χατζίδη, Κώστα Μαντά, Αντώνη Παπαδόπουλου, Μιχάλη Μαρκατάτου, Λευτέρη Τσαρδάκη και Νίκου Μαρίνου, ενώ έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους οι Γιάννης Δίνης, Ανέστης Τζέλης, Άγγελος Θεολόγης, Νεκτάριος Αντωνιάδης, Δημήτρης Γαβανάς, Οδυσσέας Κουκμίσης, Γιώργος Τζιάκης, Τζάστιν Ντάνουλετ, Κώστας Κυριακίδης και Θοδωρής Αντωνιάδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P