Κατηγορίες
Διάφορα

Δημοσίευμα αναφέρει ότι γυναικολόγος στο Κέντρο Υγείας της Κω διαχειρίστηκε έμφραγμα!

Μπορεί η πρόσφατη επίσκεψη του Άδωνι Γεωργιάδη στο Κέντρο Υγείας της Κω να φανέρωσε ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον του Υπουργού προς τα προβλήματα του, εντούτοις αυτό που έλαβε χώρα την Πέμπτη (15/8) ήταν ιδιαίτερα σοβαρό.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του NewsBreak, το νοσοκομείο του νησιού είναι πάλι χωρίς καρδιολόγο. Ένα σοβαρό περιστατικό λοιπόν, κλήθηκε να το διαχειριστεί… γυναικολόγος! Αυτό που έγινε την Πέμπτη, 15 Αυγούστου, είναι αποκαλυπτικό της κατάστασης που επικρατεί.

Στο νοσοκομείο διακομίσθηκε 69χρονος με έμφραγμα. Την υποδοχή και διαχείριση του ασθενούς έκανε ο γυναικολόγος του νοσοκομείου, καθώς δεν υπήρχε καρδιολόγος. Μάλιστα, ο ασθενής χρειάσθηκε να μεταφερθεί στο Ηράκλειο επειδή στο ΠΑΓΝΗ υπήρχε καρδιολόγος. Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΠΑΓΝΗ, πραγματοποιήθηκε αεροδιακομιδή του 69χρονου στην Κρήτη.

Υπενθυμίζεται ότι το Κέντρο Υγείας της Κω έχει μόλις ένα καρδιολόγο, γεγονός που δημιούργησε πρόβλημα στην περίθαλψη ασθενών –μέχρι και εισαγγελική εντολή τού έστειλαν για να νοσηλεύσει ασθενή. Με αφορμή άλλωστε την κατάσταση, η κυβέρνηση έφερε προς ψήφιση το νομοσχέδιο για την επιστράτευση των γιατρών του ιδιωτικού τομέα.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, ο ιδιώτης καρδιολόγος της Κω που «επιστρατεύθηκε» (με αμοιβή 4.500 ευρώ το μήνα όπως λέγεται) από τον νόμο Γεωργιάδη ήταν για έναν μήνα. Και είχε αποχωρήσει από το νοσοκομείο πριν από δύο ημέρες, οπότε κανείς δεν τον ενόχλησε…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P