Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Πήρε και Γεωργίου ο Φίλιππος Μελίκης

Τις 18 μεταγραφές έφτασε ο Φίλιππος Μελίκης, που το Σάββατο (17/8) ανακοίνωσε την προσθήκη ενός ακόμα ποδοσφαιριστή.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Γεωργίου, τον 26χρονο (21/02/1998) μέσο, ο οποίος κατέκτησε φέτος το πρωτάθλημα της Α Ερασιτεχνικής με την ΑΕ Αλεξάνδρειας.

Παλαιότερα έπαιξε σε Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, ΑΣ Βελβεντού, ΠΑΟΚ Κοίλων, Άρη Παλαιοχωρίου, Εθνικό Κλειδίου, ΑΟ Τσιλιβή Ζακύνθου, ΑΕ Αλεξάνδρειας (2015), Αλιάκμονα Νησελίου και Αστέρα Αλεξάνδρειας.

Η ανακοίνωση :

“Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Γεωργίου.

Ο 26χρονος (21/2/1998) ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως μέσος και μέχρι πρότινος αγωνίζονταν για λογαριασμό της Α.Ε Αλεξάνδρειας.

Έχει επίσης αγωνιστεί στον Άρη Παλαιοχωρίου, στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, στον Εθνικό Κλειδίου, στον ΑΟ Τσιβιλή, στον Αλιάκμων Νησελίου και στον ΑΣ Βελβεντού.

Και μόνο από το βιογραφικό καταλαβαίνει κανείς πως πρόκειται για μία σημαντική κίνηση με έναν παίκτη που με την εμπειρία και την ποιότητα του θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας.

Ο Γεωργίου ντύθηκε στα ”ερυθρόλευκα”, με στόχο να προσδώσει στον Φίλιππο Μελίκης παραπάνω ισορροπία στη μεσαία γραμμή και διακρίνεται για την ηρεμία που προσδίδει στον κεντρικό άξονα, συμμετέχοντας ενεργά τόσο στη φάση επίθεσης, όσο και της άμυνας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P