Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Τρεις ανανεώσεις ανακοίνωσε η Θύελλα Σταυρού

Την παραμονή τριών ακόμη παικτών ανακοίνωσε η Θύελλα Σταυρού.

Οι “πράσινοι” διατήρησαν στο ρόστερ τους τον Νίκο Πατσιαβούρα (06/12/1995, μέσος), που εντάχθηκε στο ρόστερ της ομάδας τον Γενάρη και κατέγραψε 13 συμμετοχές και 6 γκολ, ο Δημήτρης Μεταλλίδης (16/05/1993, μέσος), που είχε συμμετοχή σε δύο ματς πρωταθλήματος αλλά και ο Θάνος Κατσαβός (01/04/2001, μέσος) με 10 παρουσίες στο περσινό πρωτάθλημα της Β Ερασιτεχνικής.

Αναλυτικά :

“Δύο ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας μας ενόψει της νέας σαιζόν, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑ ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ανακοινώνει την παραμονή στη Θύελλα, τριών ακόμη ποδοσφαιριστών, μελών του περσινού επιτυχημένου συνόλου, το οποίο οδήγησε τη Θύελλα στα σαλόνια της Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας του Νομού μας.

Οι μεσοεπιθετικοί Νίκος Πατσιαβούρας και Δημήτρης Μεταλλίδης, καθώς και ο μέσος Θάνος Κατσαβός, θα συνεχίσουν να φορούν τα πράσινα για έναν ακόμη χρόνο και θα δώσουν το παρόν στην πρώτη προπόνηση της ομάδας μας, την ερχόμενη Δευτέρα 19 Αυγούστου και ώρα 18:00, στις εγκαταστάσεις του δημοτικού γηπέδου Σταυρού.

Νίκο, Δημήτρη και Θάνο σας ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία!”

P