Διάφορα

Τατουάζ αποκάλυψε την ταυτότητα της σορού που βρέθηκε στον Πτελεό. Ανήκει στον 49χρονο που είχε εξαφανιστεί

Εξελίξεις στην υπόθεση με τη σορό που εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη στο ρέμα του Πτελεού στη Μαγνησία το μεσημέρι του Σαββάτου (17/8).

Σύμφωνα με το gegonota.news, ένα τατουάζ στην πλάτη μαρτυρά ότι η εν λόγω σορός ανήκει κατά πάσα πιθανότητα στον 49χρονο Γιάννη Καραμπάτση, που εξαφανίστηκε τον περασμένο Απρίλιο.

Η αρχική ταυτοποίηση έχει γίνει από το συγκεκριμένο τατουάζ, ενώ εκκρεμεί η ιατροδικαστική εξέταση που αναμένεται να διενεργηθεί τη Δευτέρα (19/8) και αναμένεται να επιβεβαιώσει και τυπικά την ταυτότητα του θύματος. Σημειώνεται ότι επί τόπου βρέθηκαν δύο ιατροδικαστές.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της οικογένειας του αγνοούμενου δήλωσε ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ακόμα και της εγκληματικής ενέργειας και η οικογένεια του 49χρονου καλεί όποιον γνωρίζει κάτι να το καταθέσει έστω και ανώνυμα στην αστυνομία. «Η σορός ανήκει στον δικό μας άνθρωπο και αυτό είναι πλέον επιβεβαιωμένο από τατουάζ στην πλάτη», είπε.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του 49χρονου, όταν εξαφανίστηκε, το μπουφάν του και άλλα προσωπικά του αντικείμενα εντοπίστηκαν σε ένα ελαιοτριβείο της περιοχής. Δίπλα στο ελαιοτριβείο είναι το ρέμα που βρέθηκε σήμερα η σορός σε σήψη. Η οικογένεια του 49χρονου, μέσω του δικηγόρου της, υποστηρίζει πως όλα τα στοιχεία έδειχναν ότι το «μυστικό» της εξαφάνισής του από τον περασμένο Απρίλιο, ήταν κρυμμένο στον Πτελεό.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο τους, η οικογένεια θέλει να ερευνηθεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και θα περιμένει τις απαντήσεις του ιατροδικαστή.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P