Κατηγορίες
Basket

Ξεκινούν οι εγγραφές στην Ακαδημία των Αετών Βέροιας

Αντίστροφη μέτρηση για την εκκίνηση της νέας σεζόν στα τμήματα υποδομής των Αετών Βέροιας.

Η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε την έναρξη των εγγραφών για την Ακαδημία αλλά και το πότε θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις, υπό τις οδηγίες των προπονητών Σάκη Ιατρού, Μάκη Ιωσηφίδη, Κωστή Γαβριηλίδη και Αντώνη Δαχρετζή.

Αναλυτικά :

“Αγαπητοί γονείς και νεαροί αθλητές,

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι οι εγγραφές για την Ακαδημία Μπάσκετ Κ.Σ. Αετοί Βέροιας ξεκινούν τη Δευτέρα 19 Αυγούστου!

Ο Σύλλογός μας, μετρώντας ήδη 7 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας, συνεχίζει δυναμικά την ανάπτυξή του, προσφέροντας στα παιδιά μας τη δυνατότητα να καλλιεργήσουν το ταλέντο τους και να αναπτύξουν τις μπασκετικές τους ικανότητες σε ένα περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από ομαδικότητα, αθλητικό πνεύμα και τεχνογνωσία.

Οι προπονήσεις για τη νέα σεζόν θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου. Οι έμπειροι προπονητές μας είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τους παλιούς και νέους αθλητές με προγράμματα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε ηλικίας και επιπέδου.

Σας περιμένουμε να γίνετε μέλος της οικογένειας των Αετών Βέροιας και να μοιραστείτε μαζί μας τη χαρά του μπάσκετ!

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6942 590481 (Σάκης Ιατρού) ή να συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφών ΕΔΩ

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,
Κ.Σ. Αετοί Βέροιας”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P