Κατηγορίες
Super League 1

Ατρόμητος – Άρης 1-1 : Όλα έγιναν μέσα σε 7 λεπτά στο Περιστέρι

Με μοιρασιά στους βαθμούς ξεκίνησαν τη φετινή Super League ο Ατρόμητος και ο Άρης.

Σε ένα δυνατό παιχνίδι, με πολλές μονομαχίες και λίγες φάσεις, οι δύο ομάδες έδειξαν από το πρώτο τους παιχνίδι τη δυναμική τους στον αγωνιστικό χώρο.

Χαρακτηριστικό είναι πως όλα έγιναν μέσα σε επτά λεπτά, στα μέσα του δευτέρου μέρους. Οι Θεσσαλονικείς πήραν το προβάδισμα στο 66′ με αυτογκόλ του Μπρόρσον, όμως η κακή εκτίμηση του Κουέστα και το εύστοχο πέναλτι του Ουάρντα διαμόρφωσαν το τελικό σκορ (1-1).

Το φιλμ

Οι “κιτρινόμαυροι προσπάθησαν” να αιφνιδιάσουν ποντάροντας στην ατομική ποιότητα των μεσοεπιθετικών τους παικτών και στο 6′ ο Φετφατζίδης έχασε την πρώτη ευκαιρία στο ματς.

Ο Ατρόμητος απάντησε με τη διπλή ευκαιρία του Μπάκου στο 11′ αλλά στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε ένα παιχνίδι τακτικής που δεν οδηγούσε σε αξιόλογες φάσεις.

Ο Άρης ήταν πάντως πιο επικίνδυνος και είχε άλλες τρεις καλές στιγμές έως το τέλος του ημιχρόνου με τους Μορόν (34′, 44′) και Μόντσου (45′).

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε θεαματικά αφού οι δύο ομάδες δεν ήταν διατεθειμένες να ρισκάρουν.

Ο Άρης άνοιξε όμως το σκορ στο 67′ εκμεταλλευόμενος ένα λάθος της άμυνας του Ατρόμητου. Ο Μάγιο σέντραρε από δεξιά, ο Κοσέλεφ έκανε άστοχη έξοδο και έστειλε την μπάλα πάνω στον Μπρόρσον, που δεν μπόρεσε να σταματήσει την πορεία της προς τα δίχτυα (0-1).

Επτά λεπτά αργότερα, όμως, ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι για ανατροπή του Μίχορλ από τον Κουέστα (ο Ισπανός έκανε κακή εκτίμηση της φάσης) και ο Ουάρντα εκτέλεσε εύστοχα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Ο Άρης, που πίεσε στο τέλος, είχε σημαντική ευκαιρία με τον Γκαρθία (84′) αλλά δεν την αξιοποίησε και το ματς έληξε χωρίς νικητή.

Συνθέσεις

Ατρόμητος (Πάμπλο Γκαρσία) : Κοσέλεφ, Αθανασίου, Μπρόρσον, Κίνι, Μανσούρ, Γκονσάλες (90’+5′ Έντερ), Ουεντραόγκο, Ουάρντα, Μπάκου (76′ Γιουμπιτάνα) , Καρλίτος (56′ Μίχορλ), Φαν Βέερτ.

Άρης (Άκης Μάντζιος) : Κουέστα, Φρίντεκ (69′ Ντιαντί), Μπράμπετς, Βέλεθ, Μάγιο, Μοντόγια, Μοντσού, Γκαρθία, Σαβέριο, Φετφατζίδης (69′ Σιφουέντες), Μορόν (75′ Σαμόρα).

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Σάββατο 17/8

ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός  3-2
ΝΠΣ Βόλος – Ολυμπιακός  0-2

Κυριακή 18/8

Λεβαδειακός – Athens Kallithea  0-0
Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης  0-1
Ατρόμητος – Άρης  1-1
ΑΕΚ – ΟΦΗ (22.00)

Δευτέρα 19/8

Παναιτωλικός – Λαμία (21.00)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P