Κατηγορίες
Super League 1

“Κουλούρια” στο ντέρμπι των νεοφώτιστων στην πρεμιέρα της Super League

Δεν υπήρξε νικητής στην αναμέτρηση του ΔΑΚ Λιβαδειάς.

Οι δύο νεοφώτιστες ομάδες της Super League αναμετρήθηκαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, χωρίς να σκοράρουν και -εκ των πραγμάτων- χωρίς νικητή.

Σε ένα παιχνίδι που δεν είχε μεγάλες φάσεις και ό,τι είχε να επιδείξει αυτό ήταν στο δεύτερο ημίχρονο, το γκολ δεν ήρθε για καμία ομάδα.

Ο Λεβαδειακός είχε την καλύτερη στιγμή στο 78’ όταν το πλασέ του Τσάπρα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Μπαραγκάν.

Από κει και πέρα ο Λεβαδειακός είχε μία ακόμα καλή ευκαιρία νωρίτερα, στο 61’, με τον Πλέγα, το σουτ του οποίου απέκρουσε με υπερένταση ο τερματοφύλακας της Athens Kallithea ενώ για τους φιλοξενούμενους οι καλύτερες τους στιγμές σημειώθηκαν στο 55’ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ματίγια που πέρασε άουτ και στο 87 όταν ο Τζιάνι σούταρε, αλλά η μπάλα δε βρήκε στόχο.

Συνθέσεις

Λεβαδειακός (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκροφ, Τσάπρας, Μορέιρα (56′ Εραμούσπε), Παπαδόπουλος, Βήχος, Μεχία (70’ Συμελίδης), Λαμαράνα (56′ Πλέγας), Κάσσος (56′ Γιαννιώτας), Κωστή, Πεντρόσο, Οζμπορν (78’ Ρόμο)

Athens Kallithea (Μάσιμο Ντονάτι): Μπαραγκάν, Μανθάτης, Μεχίας, Ισιμάτ-Μιρίν, Πασαλίδης, Σοΐρι (83’ Χάνουσεκ), Μερκάτι, Μότοκ (65′ Τζιάνι), Ντιμπά (46’ Ματίγια), Μουτίνιο (86’ Ντεμέτριους), Ουλντρίκις (65′ Λουκίνας)

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Σάββατο 17/8

ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός  3-2
ΝΠΣ Βόλος – Ολυμπιακός  0-2

Κυριακή 18/8

Λεβαδειακός – Athens Kallithea  0-0
Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης (20.00)
Ατρόμητος – Άρης (20.30)
ΑΕΚ – ΟΦΗ (22.00)

Δευτέρα 19/8

Παναιτωλικός – Λαμία (21.00)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P