Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

LaLiga : Ανατροπή στο Mestalla για την Μπαρτσελόνα, “αλώβητη” η Λεγανιές στη Παμπλόνα (vid)

Σπουδαίο ξεκίνημα στη φετινή LaLiga για την Μπαρτσελόνα.

Οι “μπλαουγκράνα” κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση στο Mestalla μέσα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών και να φύγουν με ένα σημαντικό τρίποντο σε μια δύσκολη έδρα.

Περιμένοντας βεβαίως και τον Ντάνι Όλμο, όπως επίσης και τη θετική εξέλιξη με τον Νίκο Ουίλιαμς, στο ντεμπούτο του Χανς-Ντίτερ Φλικ, η Μπαρτσελόνα είδε τη Βαλένθια να παίρνει προβάδισμα στο 44′ με γκολ του Ντούρο.

Στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους όμως ο Λεβαντόφσκι δέχτηκε την πάσα “πάρε βάλε” από τον Γιαμάλ και ισοφάρισε για τους “μπαλουγκράνα”.

Μάλιστα, με την έναρξη του δευτέρου 45λεπτου, ο ίδιος παίκτης από τα 11 βήματα έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ, το οποίο διατηρήθηκε μέχρι τέλους.

Στο παιχνίδι που διεξήχθη νωρίτερα, η νεοφώτιστη Λεγανιές λίγο έλειψε να ξεκινήσει με μια σπουδαία νίκη. Ο Χουάν Κρουθ έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους στο 22′, ένα σκορ που διατηρήθηκε μέχρι το 79ο λεπτό, όταν ο Σοριάνο στάθηκε άτυχος και με το δικό του αυτογκόλ, η Οσασούνα έφερε το ματς στα ίσια.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Τετάρτη 15/8

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Χετάφε  1-1
Μπέτις – Χιρόνα  1-1

Πέμπτη 16/8

Θέλτα – Αλαβές  2-1
Λας Πάλμας – Σεβίλλη  2-2

Παρασκευή 17/8

Οσασούνα – Λεγανιές  1-1
Βαλένθια – Μπαρτσελόνα  1-2

Σάββατο 18/8

Σοσιεδάδ – Ράγιο Βαγεκάνο (22.00)
Μαγιόρκα – Ρεάλ Μαδρίτης (22.30)

Κυριακή 19/8

Βαγιαδολίδ – Εσπανιόλ (20.00)
Βιγιαρεάλ – Ατλέτικο Μαδρίτης (22.30)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P