Κατηγορίες
Super League 1

Μεγάλο διπλό με το…καλημέρα για τον Asteras Aktor! (vids)

Σπουδαία εκκίνηση στο πρωτάθλημα για τον Asteras Aktor!

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς πήρε μεγάλη νίκη στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ και έκανε ιδανικό ξεκίνημα στη φετινή Super League.

Ο Παναθηναϊκός, μετά από την εξαιρετική εμφάνιση στην Ολλανδία, που δεν συνοδεύτηκε όμως από την πρόκριση, γνώρισε την οδυνηρή ήττα από τον Αστέρα, σε μια αναμέτρηση που τα πάντα κρίθηκαν στο δίλεπτο 51′-52′ όταν ο Ζέκα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα καθώς ανέκοψε τον αντίπαλο του που βρισκόταν σε προφανή θέση για τέρμα και στο επόμενο λεπτό, ο Σεσκ Κρεσπί ήταν αυτός που πέτυχε το γκολ για τον Αστέρα.

Το φιλμ

Ο Παναθηναϊκός και ο Αστέρας Τρίπολης έδωσαν καλό ρυθμό στο ματς από τα πρώτα λεπτά, ψάχνοντας ένα γκολ και δημιούργησαν από νωρίς ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ.

Οι “Αρκάδες” βρέθηκαν μάλιστα πρώτοι κοντά σε ένα τέρμα, με τον Άνταμ να αστοχεί για λίγα εκατοστά σε κεφαλιά στο 18′, για να ακολουθήσει ένα γκολ που δεν μέτρησε από τον Παναθηναϊκό.

Στο 20′ ο “κεφάτος” Τετέ έκανε ωραία ενέργεια από δεξιά και πλάσαρε στα δίχτυα του Παπαδόπουλου, αλλά το γκολ δεν μέτρησε ως οφσάιντ από το βοηθό διαιτητή και το VAR επιβεβαίωσε την απόφαση, διατηρώντας το 0-0 στην αναμέτρηση.

Οι δύο ομάδες είχαν στη συνέχεια από μία ακόμη καλή φάση για γκολ, με τον Λοντίγκιν να αποκρούει το καλό σουτ του Μπαρτόλο για τον Αστέρα Τρίπολης και τον Γερεμέγιεφ να αστοχεί εξ επαφής με κεφαλιά μετά από σέντρα ακριβείας του Τετέ στο 41′.

Το σκορ δεν άλλαξε έτσι στο πρώτο ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό και τον Αστέρα Τρίπολης να πηγαίνουν ισόπαλοι στα αποδυτήρια, για να ακολουθήσει ένα τελείως διαφορετικό δεύτερο μέρος.

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε ιδανικά για τον Asteras AKTOR, μιας και στο 51’ ο Ζέκα ανέτρεψε τον Κρεσπί πριν μπει στην περιοχή και δέχθηκε την απευθείας κόκκινη από τον διαιτητή. Ένα φάουλ από όπου προήλθε και το γκολ των Αρκάδων με τον Κρεσπί να πετυχαίνει με απευθείας εκτέλεση ένα πολύ όμορφο τέρμα.

Μάλιστα, 12’ λεπτά αργότερα βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Ο Παναθηναϊκός πίεσε στα εναπομείναντα λεπτά, ωστόσο, η εξαιρετική εικόνα του Asteras AKTOR, δεν επέτρεψε στους παίκτες του «τριφυλλιού» να απειλήσουν την εστία του Παπαδόπουλου.

Οι «πράσινοι» καλούνται να βρουν γρήγορα απαντήσεις στα προβλήματά τους, μιας και ακολουθεί το πολύ μεγάλο παιχνίδι, απέναντι στη Λανς (22/08, 22:00), για τα Play Off του Europa Conference League.

Συνθέσεις

Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο) : Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Αράο (60’ Γέντβαϊ), Μαξ (80’ Μλαντένοβιτς), Ζέκα, Βιλένα (60’ Μπακασέτας), Τζούρισιτς, Μαξίμοβιτς, Τετέ (69’ Μαντσίνι), Γερεμέγεφ (60’ Ιωαννίδης)

Asteras AKTOR (Μίλαν Ράσταβατς) : Παπαδόπουλος, Γκαρσία, Αλάγκμπε, Καστάνιο, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι (82’ Τσανδάρης), Μουνιόθ (74’ Ρέτζιτς), Καλτσάς, Μπαρτόλο (90’ Άλβαρες), Κρέσπι (90’ Ζουγλής), Άνταμ (74’ Μάντζης)

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Σάββατο 17/8

ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός  3-2
ΝΠΣ Βόλος – Ολυμπιακός  0-2

Κυριακή 18/8

Λεβαδειακός – Athens Kallithea  0-0
Παναθηναϊκός – Asteras AKTOR  0-1
Ατρόμητος – Άρης (20.30)
ΑΕΚ – ΟΦΗ (22.00)

Δευτέρα 19/8

Παναιτωλικός – Λαμία (21.00)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P