Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές ΕΠΣ Ημαθίας

Επιστρέφει στην Ημαθία για λογαριασμό της Βέροιας ο Redon Bullari

Την απόκτηση του Ρεντόν Μπουλάρι ανακοίνωσε η Βέροια 1960.

Ο 27χρονος (29/05/1997) Αλβανός μεσοεπιθετικός επιστρέφει στην Ημαθία μετά από έναν χρόνο, στον οποίο αγωνίστηκε στον Κιλκισιακό, κατακτώντας το νταμπλ αλλά και την άνοδο στη Γ Εθνική.

Στην ομάδα του Κιλκίς μεταγράφηκε από τον Αγροτικό Αστέρα Ευόσμου, ενώ παλαιότερα έπαιξε σε Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, Αστέρα Τριποτάμου, Άρη Παλαιοχωρίου Χαλκιδικής, Νίκη Μεσημερίου, ΠΑΟΚ Σταυρού, Απόλλων Λιτοχώρου και ΠΑΟΚ U20.

Η ανακοίνωση :

“Σε μια πολύ σημαντική ενίσχυση της μεσαίας της γραμμής, προχώρησε σήμερα η ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ.

Η “βασίλισσα”, η οποία θέλει οπωσδήποτε να είναι περαστική από το τοπικό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, πρόσθεσε στο ρόστερ της, έναν ακόμη έμπειρο παίκτη, “μπαρουτοκαπνισμένο” στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική, που τα τελευταία κυρίως χρόνια κάνει πρωταθλητισμό και καταφέρνει να κερδίζει με αυτές την άνοδο (Αστέρας Τριποτάμου, Μ.Αλεξ. Αγ. Μαρίνας, Κιλκισιακός).

Πρόκειται για τον υψηλόσωμο 27χρονο Μπουλάρι Ρεντόν, ο οποίος αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος, με έφεση στο γκολ, ενώ παίζει με την ίδια επιτυχία και στα δύο άκρα.”

Ο παίκτης δήλωσε για τη μεταγραφή του στην ομάδα μας:

“Ήρθα στην πιο ιστορική ομάδα μέχρι σήμερα στην καριέρα μου και γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενος. Θα προσφέρω τα πάντα μαζί με τους συμπαίκτες μου, ώστε η ομάδα να πετύχει τον στόχο της και να ξεφύγει γρήγορα από την τοπική κατηγορία. Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P