Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Το sportsup.gr στην προετοιμασία του ΓΑΣ Κοπανού (photos+vids)

Για ακόμη μία χρονιά, το sportsup.gr βρέθηκε στην προετοιμασία του ΓΑΣ Κοπανού ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.

Τη Δευτέρα (19/8), ο προπονητής Χρήστος Μποζίνης και οι ποδοσφαιριστές πάτησαν για πρώτη φορά το χορτάρι του Δημοτικού Γηπέδου της περιοχής, για τα πρώτα χιλιόμετρα της σεζόν.

Πριν την προπόνηση, ο κόουτς μίλησε στους 22 ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεση του (εντυπωσιακός ο αριθμός, μετά από αρκετά χρόνια στην “πρώτη”), ζητώντας τους απόλυτη αφοσίωση στο πρόγραμμα της προετοιμασίας αλλά και πιστή εφαρμογή των ασκήσεων που περιλαμβάνονται στις προπονήσεις μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Ακολούθησε η προπόνηση, με τον νεαρό τεχνικό να μετρά ελάχιστες (δικαιολογημένες) απουσίες, όπως αυτές των Ορφανίδη, Παπαδόπουλου, Καψάλη, Τέγου και Λούρη, με τον τελευταίο να αναμένει την τυπική επικύρωση του δελτίου του για να ανακοινωθεί επίσημα η απόκτηση του από τον Κεραυνό Επισκοπής.

Στις δηλώσεις του στο sportsup.gr (θα τις δείτε την Τρίτη 20/8) τόνισε για άλλη μια φορά την εξαιρετική συνεργασία με τους ανθρώπους της ομάδας, μιλώντας για μια σημαντική πρόκληση που έχει τη φετινή σεζόν, έχοντας στα χέρια του ένα πλήρες ρόστερ, με πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές αλλά και το απαραίτητο νεανικό στοιχείο, που εντάσσεται έτσι κι αλλιώς στη φιλοσοφία του συλλόγου.

Στα highlights της σημερινής “πρώτης” η ξεχωριστή…υποδοχή που επιφύλασσαν οι “παλιοί” στους “νέους”, με τα γέλια και τα πειράγματα να δίνουν και να παίρνουν!

Τα τρία μεταγραφικά αποκτήματα που ήταν παρόντες στη σημερινή προπόνηση (τα αδέλφια Δήμου και στη μέση ο Τηλκερίδης) :

Θα ακολουθήσουν μια σειρά από φιλικές αναμετρήσεις μέχρι την έναρξη της σεζόν, οι οποίες και θα ανακοινωθούν επίσημα τις επόμενες ημέρες.

δείτε βίντεο και φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P