Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές ΕΠΣ Ημαθίας

“Άκυρο” του Ιωάννου στη Νέα Αρτάκη, θα αγωνιστεί στο τοπικό με τη Βέροια

Δεν θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του στον ΑΟ Νέας Αρτάκης ο Γιάννης Ιωάννου.

Ο 24χρονος επιθετικός με καταγωγή από την Ημαθία είχε ανακοινωθεί στις 10 Αυγούστου από την ομάδα της Εύβοιας που λογίζεται από τα φαβορί φέτος για την άνοδο στη Super League 2. Μάλιστα, ο ίδιος είχε συμμετοχή στο φιλικό της ομάδας με την Κάρυστο, μία μέρα μετά.

Τελικά, ο Ιωάννου θα αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα της Βέροιας, η οποία τον ανακοίνωσε επίσημα την Τρίτη (20/8), ισχυροποιώντας έτσι τη γραμμή κρούσης, με στόχο την επάνοδο στις εθνικές κατηγορίες.

Η ανακοίνωση :

“Μεταγραφή από το …πάνω ράφι ολοκλήρωσε η Βέροια 1960. Ήρθε σε συμφωνία με τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Γιάννη Ιωάννου, ο οποίος έχει αγωνιστικές εμπειρίες από τη Superleague2.

Ο 24χρονος επιθετικός που κατάγεται από το Νεόκαστρο, μετά από έναν χρόνο που φορούσε τη φανέλα του Αιολικού, επέτρεψε και πάλι στη «βασίλισσα» του βορρά για να συμβάλλει κι αυτός με τη σειρά του τόσο στην κατάκτηση της επανόδου στη Γ΄ Εθνική, αλλά και στη δημιουργία μιας ομάδας που θα είναι ικανή για την επιστροφή της στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Ο Γιάννης Ιωάννου ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΠΑΟΚ Κουλούρας και ως ένα εξαιρετικό ταλέντο μεταγράφηκε στην ΠΑΕ Ξάνθη και τα τμήματα υποδομής της. Στη συνέχεια εντάχθηκε στην ομάδα της Βέροιας για να ακολουθήσουν η Κοζάνη, η Καλλιθέα (και πάλι η Βέροια) για να αγωνιστεί στο περσινό πρωτάθλημα στη Superlaegue2 με τον Αιολικό.

Με την απόκτηση του Γιάννη Ιωάννη, η «βασίλισσα» του βορρά παρουσιάζει πληρότητα στην επιθετική της γραμμή με ότι καλύτερο διαθέτει το ημαθιώτικο ποδόσφαιρο.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P