Κατηγορίες
Α Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών

Επέστρεψε στον ΟΦΗ η Γεωργία Τριβυζάκη

Ξανά με την ασπρόμαυρη φανέλα του ΟΦΗ η Γεωργία Τριβυζάκη.

Η 28χρονη (12/10/1996) μέσος με καταγωγή από το Ηράκλειο, που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον Εργοτέλη, αγωνίστηκε τον τελευταίο χρόνο στην ΑΕΚ, μετά την παρουσία της επί μία επταετία στον ΟΦΗ.

Η ανακοίνωση :

“Στην άκρη του καλοκαιριού και με το νέο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα να προετοιμάζεται για την εκκίνησή του, η ομάδα μας υποδέχεται με ενθουσιασμό και περηφάνια την Τριβυζάκη Γεωργία, μια παίκτρια που έχει γράψει τη δική της ιστορία με τη φανέλα μας.

Η επιστρΟΦΗ της Γεωργίας δεν είναι απλώς μια μεταγραφή, αλλά μια επιστροφή στην οικογένεια που τόσο αγαπά. Η διοίκηση, οι προπονητές και οι συμπαίκτριές της είχαν απόλυτη επιθυμία να την επαναφέρουν στα δικά μας λημέρια, αναγνωρίζοντας την αξία της και την ανεκτίμητη συνεισφορά της στην ομάδα. Παρά τον πρόσφατο τραυματισμό της, η αφοσίωση της Γεωργίας και η επιθυμία της να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας είναι αξιοθαύμαστες.

Η Γεωργία, γνωστή για την τεχνική της, την αθλητική της ικανότητα και το πάθος της για το ποδόσφαιρο, δεν έχει μόνο χαρίσει στιγμές ενθουσιασμού στους φιλάθλους μας, αλλά έχει γίνει και συνώνυμο της έννοιας «παίκτρια που ματώνει τη φανέλα». Η αφοσίωση και το ήθος της είναι αυτά που τη χαρακτηρίζουν και την κάνουν να ξεχωρίζει.

Η επιστρΟΦΗ της Γεωργίας δεν είναι μόνο θέμα ενίσχυσης μας, αλλά και ένα σημάδι της ασφάλειας και της εμπιστοσύνης που απολαμβάνει η παίκτρια στην ποδοσφαιρική μας οικογένεια. Η ομάδα μας δεν είναι απλά ένα σύνολο αθλητριών και προπονητών – είναι μια οικογένεια που υποδέχεται ξανά μέλη της με ανοιχτές αγκάλες, προσφέροντας τη στήριξη και την αγάπη που χρειάζονται για να επιστρέψουν στην κορυφή.

Είμαστε έτοιμοι να την υποδεχτούμε πίσω στο γήπεδο, να τη δούμε να αγωνίζεται ξανά με τη φανέλα μας και να ζήσουμε μαζί της νέες ένδοξες στιγμές.

Καλώς ήρθες ξανά, Γεωργία!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P