Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Δύο ακόμα νεαροί ποδοσφαιριστές στον Άρη Παλαιοχωρίου

Την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε ο Άρης Παλαιοχωρίου.

Στην ομάδα εντάσσονται οι Νίκος Μπρινιάς (09/10/2008, αριστερό μπακ αλλά μπορεί να αγωνιστεί και “δεκάρι”) που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Αστέρα Αλεξάνδρειας και Αργύρης Πουλιόπουλος (22/02/2007, αμυντικός) που είχε μια “γεμάτη” χρονιά πέρσι με την ΑΕ Καβασίλων στην Α Ερασιτεχνική (18 συμμετοχές, 3 γκολ) και επίσης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Ακαδημία του Αστέρα.

Η ανακοίνωση :

“Πιστοί στο πλάνο για την ανάδειξη νεαρών αθλητών που συνδυάζουν όρεξη, διάθεση και ήθος είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την προσθήκη δύο ακόμη ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.

Πρόκειται για τον 16 χρόνο (9-10-2008) Μπρινιά Νίκο ο οποίος προέρχεται από την Ακαδημία του Αστέρα Αλεξάνδρειας, πρωταγωνιστής στις πολύ καλές πορείες της U16 του Αστέρα με συμμετοχή στο Final4 της ΕΠΣ Ημαθίας, διακρίνεται για την εξαιρετική τεχνική του κατάρτιση.

Και τον 16χρονο (22-2-2007) Πουλιόπουλο Αργύρη προερχόμενος και αυτός από την Ακαδημία του Αστέρα Αλεξάνδρειας ενώ την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με τη φανέλα της ΑΕ Καβασίλων στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣ Ημαθίας σημειώνοντας 16 συμμετοχές και 3 γκολ ο οποίος διακρίνεται για την ταχύτητα και την εκρηκτικότητα του.

Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και μακρυά από τραυματισμούς.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P