Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Οι ημερομηνίες δηλώσεων συμμετοχής, τα κενά στα πρωταθλήματα και η έναρξη της σεζόν

Η ΕΠΣ Ημαθίας, μία μέρα μετά τη Γενική Συνέλευση, εξέδωσε μια σειρά από ανακοινώσεις για τα επερχόμενα πρωταθλήματα.

Το sportsup.gr, με τα ρεπορτάζ του το προηγούμενο διάστημα, αναφέρθηκε εκτενώς για το ποιες ομάδες αντιμετωπίζουν ζητήματα λίγο πριν την έναρξη της σεζόν και η ΕΠΣΗ έκανε γνωστή τη διαδικασία για τις ομάδες που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή σε ανώτερη κατηγορία.

Για την Α Ερασιτεχνική, οι δηλώσεις συμμετοχής δύναται να κατατεθούν από τις 21 έως τις 30 Αυγούστου, ενώ από τις 31 Αυγούστου μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου θα έχουν περιθώριο να δηλώσουν ενδιαφέρον για την κάλυψη κενών οι επιλαχούσες ομάδες της Β κατηγορίας. Την ημέρα εκείνη, θα λάβει χώρα η κλήρωση και η σέντρα έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 21/9.

Δήλωση Συμμετοχής σε Πρωτάθλημα Ανδρών 2024-2025-Α Κατηγορία

Για τη Β Ερασιτεχνική, οι δηλώσεις δύναται να κατατεθούν από τις 21 Αυγούστου έως και τις 12 Σεπτεμβρίου, ενώ το διάστημα από 13 έως 16 Σεπτεμβρίου θα μπορούν να δηλώσουν ενδιαφέρον για την κάλυψη κενών οι επιλαχούσες ομάδες είτε της Α Κατηγορίας που δεν επιθυμούν να αγωνιστούν στο εν λόγω πρωτάθλημα ή της Γ κατηγορίας. Η κλήρωση θα λάβει χώρα στις 16 Σεπτεμβρίου και η έναρξη των αγώνων έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 29/9.

Δήλωση Συμμετοχής σε Πρωτάθλημα Ανδρών 2024-2025-Β Κατηγορία

Όσον αφορά το Κύπελλο Ερασιτεχνών, οι δηλώσεις συμμετοχής δύναται να κατατεθούν από τις 21 Αυγούστου έως τις 9 Σεπτεμβρίου, ενώ την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση και οι πρώτες αγώνες στις 14/9

Δήλωση Συμμετοχής στο Κύπελλο Ερασιτεχνικών Ομάδων 2024-2025

Τα άλλα σημαντικά έγγραφα για τα σωματεία :

Συνυποσχετικό Διαιτησίας

Αίτηση Έκδοσης Δελτίου Πιστοποίησης Προπονητή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P