Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Η Βόλφσμπουργκ ανακοίνωσε τον Κουλιεράκη, μετά τη Σάμροκ ταξιδεύει στη Γερμανία

Την απόκτηση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη ανακοίνωσε η Βόλφσμπουργκ.

Οι “Λύκοι” κινήθηκαν τάχιστα στην περίπτωση του νεαρού αμυντικού και ουσιαστικά τον “έκλεψαν” από την Άιντραχτ, που έχασε χρόνο στις διαπραγματεύσεις.

Ο διεθνής αμυντικός γίνεται ο δεύτερος Έλληνας που θα φορέσει την πράσινη φανέλα της Βόλφσμπουργκ, μετά τον Σωτήρη Κυργιάκο (2011/2012) και ο δεύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ, μετά τον Αντρέ Βιερίνια.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής θα ενταχθεί στη νέα του ομάδα μετά τους αγώνες του ΠΑΟΚ με τη Σάμροκ Ρόβερς, για τα play off του Europa League.

Η ανακοίνωση των Γερμανών :

“Ένας σκληροτράχηλος αμυντικός έρχεται από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης στα τέλη Αυγούστου.

Επιβεβαιώθηκε η έκτη νέα μεταγραφή της VfL Wolfsburg για το φετινό καλοκαίρι: Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός Κωνσταντίνος Κουλιεράκης μετακομίζει από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης στη VfL Wolfsburg. Μέρος του συμβολαίου είναι η συμφωνία ότι η μεταγραφή θα γίνει μόνο μετά τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τη Σάμροκ Ρόβερς από την Ιρλανδία σε αυτούς τους αγώνες στις 22 και 29 Αυγούστου.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Κουλιεράκης έχει ήδη διεθνή εμπειρία. Ο ύψους 1,88 μέτρων αμυντικός έχει εμφανιστεί ήδη έξι φορές με την εθνική Ελλάδας. Απέκτησε επίσης εμπειρία σε επίπεδο συλλόγων στο UEFA Conference League και στην πρόκριση για το UEFA Champions League και αποδείχθηκε εξαιρετικά επικίνδυνος μπροστά στα γκολ. Ο αμυντικός σημείωσε έξι γκολ σε 13 διεθνείς συμμετοχές. Συνολικά έχει πετύχει εννέα γκολ σε 72 αγωνιστικά παιχνίδια μέχρι στιγμής με τον ΠΑΟΚ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P